Trafik Güvenliği konusu masaya yatırıldı

Trafik Güvenliği konusu masaya yatırıldı

Dünya Yayın: 06 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 06.10.2023 16:32:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
263 okunma
Google News
Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, "şehir içi, şehirler arası ve köy grup yollarında" kazaların sık yaşandığı kavşaklar başta olmak üzere karşılaşılan trafik sorunları ve çözüm önerilerinin kapsamlı bir şekilde ele alındığı toplantı yapıldı.
İlgili kurum yöneticileri ile birim amirlerinin hazır bulunduğu toplantıda, tespit edilen sorunlar ve çözüm önerilerine yönelik sunum alan Vali Öksüz, kurumlarımızın koordinasyon içerisinde hareket etmelerini ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik atılması gereken adımların, çalışmaların en hassas ve hızlı bir şekilde planlanarak yürütülmesi talimatını verdi.
Toplantıda kazaların sık yaşandığı kavşaklarda yapılması gereken çalışmalar değerlendirilerek, görüş alışverişinde bulunuldu. Yoğunluğunun yaşandığı yollar ve diğer trafik sorunlarıyla ilgili yürütülecek çalışmalar ele alınarak, yol haritası belirlendi.
Toplantıya İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı J.Alb Mustafa Güder, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, Karayolları 134. Şube Şefi İsmail Baykal, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bozkurt ve ilgili birim amirleri katıldı.
Yorumlar (0)