8. Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı yapıldı

8. Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Asayiş Yayın: 01 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 01.08.2023 17:05:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
329 okunma
Google News
Burdur Valisi Ali Arslantaş, İlimiz Burdur ev sahipliğinde Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Lavanta Tepesi Hotel'de gerçekleşen 8. Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısına katıldı.
Düzensiz göçle mücadelede etkinliğin ve kurumlar arası koordinasyonun arttırılması amacıyla düzenlenen toplantı; Konya, Antalya, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta ve Karaman illerinden oluşan 8. bölge illerinin Valileri/Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürleri, İl Jandarma Komutanları, Sahil Güvenlik Komutanları ve İl Göç İdaresi Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti. İller bazında yürütülen faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda; düzensiz göçle daha etkin ve verimli bir mücadele yürütebilmek amacıyla ülke genelinde alınan tedbirler, 8. Bölge illerine ilişkin istatistiki veriler ve kontrol noktalarının etkinliği, alınan önlemler, yapılan çalışmaları içeren konular görüşülerek, istişare ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıya Burdur Valisi Ali Arslantaş, Isparta Valisi Aydın Baruş, Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Konya Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, Antalya Vali Yardımcısı Mustafa Hulusi Arat başta olmak üzere 8. Bölge illerinin İl Emniyet Müdürleri, İl Jandarma Komutanları, Sahil Güvenlik Komutanları ve İl Göç İdaresi Müdürleri katıldı.
Yorumlar (0)