Milletvekili Akbulut: “Yerel seçimde çok sert uyarıyı birlikte yapacağız”

Milletvekili Akbulut: “Yerel seçimde çok sert uyarıyı birlikte yapacağız”

Siyaset Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 11:39:00
Editör - Faruk Dumlupınar
Okuma Süresi: 3 dk.
221 okunma
Google News
Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, “1 bardak çayı, 1 öğünde çok gören bu zalim yönetimden yerel seçimde hesap soracaksınız” dedi.
CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Emekliler başta olmak üzere çalışanlara yapılan ücret zamları tepkisinin sandığa yansıması gerektiğini işaret etti. Emeklilerin en başta yerel seçimlerde hesap soracağını dile getiren Milletvekili Akbulut, “Güzel Burdur’umuzun, güzel insanları hep birlikte bir yerel seçime gidiyoruz. Bir genel seçimi geçirdik. 
Genel seçim öncesinde yaratmış oldukları yalan rüzgarlarını şimdi hep birlikte acı gerçekliğini yaşıyoruz. O mazot fiyatlarını iyi hatırlayın, genel seçimler öncesindeki, 18 liraydı ve bugün 40 TL’nin üzerine geçti. O dolar fiyatlarını iyi hatırlayın, bugün birçok yurttaşımızın artık her geçen gün daha fazla hissedilen, o hayat pahalılığını nasıl yaşadığını hatırlayın. İşte iktidara gelmeden önce çay hesabı yapıyorlardı, simit hesabı yapıyorlardı. Bir evde diyorlardı karı koca, 3’te çocuk 5 kişi, birer öğün simit ve çay içseler 25 TL diyorlardı. Ayda hesabını yapıyorlardı 11 bin 125 TL diyorlardı. İşte bugün en düşük emekli aylığını 10 bin TL yaptılar yani emeklimize bir simidi, 1 çayı, 1 öğünde çok gören bu zalim yönetimden, yerel seçimde hesap soracağız” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisinin yerel seçimlerde Burdur’da başarı elde edeceğini kaydeden Milletvekili Akbulut, “Yerel seçimde çok fazla sert bir uyarıyı hep birlikte yapacağız. İşte bu 2019 seçimlerinde bir ittifakla gittik, Millet İttifakıydı ve o gün de diyorduk ki bizler asıl amacımız Gönül İttifakını oluşturmak diyorduk. Geçmiş dönemlerde hangi siyasi partiye oy verdiği hiç önemli değil diyorduk. İster Adalet ve Kalkınma Partili olsun, Milliyetçi Hareket Partili olsun Saadetli, Demokratlı, İYİ Partili ve hangi partili olursa olsun Burdur’umuzu, Burdur’un gelişimini isteyen herkese diyorduk ki, işte adayımız Ali Orkun Ercengiz diyorduk, bugün de aynısı diyoruz. Hep birlikte Burdur İttifakını oluşturacağız. Hep birlikte 31 Mart’ta Ali Orkun Ercengiz’i tekrar belediye başkanı yapacağız. Bugün vira bismillah dedik, seçim çalışmamızı başlattık. Bizler ara ara mecliste olacağız, Ankara’ya gidip, geleceğiz ama Burdur’da olduğumuz müddetçe 11 ilçesinde 194 Köyünde tekrar mücadelemizi edeceğiz. Başta Burdur Belediyemiz olmak üzere Yeşilova, Karamanlı, Çavdır ve Bucak ilçeleri ile birçok belde de ve belediyede 6 oklu şanlı bayrağımızı o belediyelerin burçlarına dikeceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.
Yorumlar (0)