Emniyet Ekiplerinin Asayiş Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Emniyet Ekiplerinin Asayiş Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Asayiş Yayın: 10 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.11.2023 13:49:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
204 okunma
Google News
Güvenlik güçleri tarafından İlimiz genelinde suçun önlenmesi, olayların aydınlatılması ve suçluların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir. Bu kapsamda yapılan çalışmalar hakkında Burdur Valiliği bir açıklama yayınladı. Yayınlanan açıklamada ise şu satırlar yer aldı; 
“İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 06 Ekim – 13 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda; (2) adet kesici delici alet (bıçak, çakı vb.) ele geçirilmiştir.
  Mal varlığına karşı işlenen suçlar ile mücadele edilmesi ve vatandaşlarımızın maddi zararlarının giderilmesi amacıyla yürütülen çalışmalarda; Meydana gelen (7) Hırsızlık  olayının tamamı aydınlatılmış ve olaya karışan (9) şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştır. Meydana gelen (4) dolandırıcılık olayının tamamı aydınlatılmış ve olaya karışan (3) şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştır.
  Aranan şahısların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalarda; Farklı suçlardan (Hırsızlık, Kasten Yaralama, Tehdit vb.) aranması olan toplamda (17) şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş, (14) şahıs tutuklanmış, (3) şahıs serbest bırakılmıştır. Yakalanan şahıslardan “Kasten Yaralama” suçundan 5 yıl 9 ay ve 4 yıl 2 ay hapis cezasıyla aranan (2) şahıs tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiştir.
Yorumlar (0)