Vali Öksüz’ün Ankara Temasları

Vali Öksüz’ün Ankara Temasları

Yayın: 05 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 05.12.2023 12:08:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
205 okunma
Google News
Burdur Valisi Türker Öksüz, İlimizle ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Ankara'da gerçekleştirdiği çalışma ziyaretinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü’ne ziyaretlerde bulundu.
Ak Parti Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz ile birlikte yaptığı ziyaretlerde ilk olarak Spor Toto Teşkilat Başkanı Sn. Dr. Mehmet Ata Öztürk'ü makamında ziyaret eden Vali Öksüz, İlimizde yapımına devam edilen spor tesisleri ve yeni planlanan yatırım ve projelerle ilgili görüşmelerde bulunarak, İlimiz ve İlçelerimizin taleplerini iletti.
Vali Öksüz programının devamında, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Sn. Dr. H. Abdullah Uçan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü görev alanında kalan İlimizle ilgili konular görüşülerek, talepler iletildi. Ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede, İlimizle ilgili taleplerimizi bizzat yerinde aktarma fırsatı bulduklarını belirten Vali Öksüz, yapılan tüm görüşmelerin verimli geçtiğini ifade ederek, yakın ilgileri dolayısıyla Spor Toto Teşkilat Başkanı Sn. Dr. Mehmet Ata Öztürk ve Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Sn. Dr. H. Abdullah Uçan’a teşekkür etti.
Devam eden projelerimizi, yeni yatırım taleplerimizi, bizlere iletilen sorunları Ankara düzeyinde yakından takip etmeye devam edeceklerini belirten Vali Öksüz, amacımız göreve başladığımız ilk gün ifade ettiğimiz gibi disiplinli bir tempoyla çok çalışarak, her alanda Burdurumuzu daha iyi noktalara taşımaktır" ifadelerine yer verdi.
Yorumlar (0)