Kıl Çadırı Düğün Salonu Hizmete Açıldı

Kıl Çadırı Düğün Salonu Hizmete Açıldı

Yaşam Yayın: 05 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 05.12.2023 11:54:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
270 okunma
Google News
Tefenni Belediyesi tarafından ilçeye yeni bir sosyal alan daha kazandırıldı. Tefenni Belediyesi tarafından bu yılın ortalarında duyurusu yapılan Kıl Çadır Düğün salonu faaliyete geçti. Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz tarafından yapılan açıklamada düğün salonuna Otağ Düğün ve Kongre Merkezi ismi verildiği belirtildi. Tefenni ilçesi Dr. Devlet Bahçeli Caddesi üzerinde Belkaya ve Hilal Evleri yol kavşağında bulunan Otağ Düğün ve Kongre Merkezinin yerden ısıtma sistemi, 2 Adet mutfağı bulunmakta. Otağ Düğün ve Kongre Merkezinin 600 kişilik kapasiteye sahip olduğu ve kapalı alanın yanısıra 5000 m2’lik açık kır düğün alanının bulunduğu bilgisine ulaşıldı.  
24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Tefenni Belediyesi Otağ Düğün ve Kongre Merkezinde Öğretmenler Günü Programı düzenlendi. Tefenni ilçesindeki öğretmenlerin katıldığı programda canlı müzik eşliğinde akşam yemeği verildi. Günün sonunda Tefenni Belediyesi tarafından Öğretmenlere hediye taktimi yapıldı. Programa, Tefenni Kaymakamı Ömer Faruk Ateş, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Tefenni Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Eratalay, Tefenni Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ramazan Dağdeviren ve Tefenni İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yasin Arslan katıldı. Başkan Alagöz etkinlik sonrası sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi; 
“Tefenni Belediyesi Otağ Düğün ve Kongre merkezinde Öğretmenler günü münasebetiyle Saygıdeğer öğretmenlerimiz için Belediyemizce tertip ettiğimiz organizasyona katılımlarından dolayı başta sayın Kaymakamımız Ömer Faruk Ateş bey olmak üzere tüm Öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum.  Bu vesileyle tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü tekrar kutluyor, Saygılarımı Sunuyorum”dedi.
Yorumlar (0)