Emniyet Ekiplerinden Trafik Denetimi

Emniyet Ekiplerinden Trafik Denetimi

Asayiş Yayın: 15 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 15.07.2023 11:17:00
Editör - Faruk Dumlupınar
Okuma Süresi: 2 dk.
293 okunma
Google News
Güvenlik güçleri tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmekte.
  Bu kapsamda  yapılan  çalışmalar hakkında Burdur Valiliği bir açıklama yayınladı. Yayınlanan açıklamada ise şu satırlar yer aldı; “İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 05-06 Temmuz 2023 tarihlerinde Yük Taşımacılığı-Arka Koruma Çerçevesi Denetimi yapılmıştır.  Yapılan denetimlerde; 
  (482) Araç ve sürücüsü kontrol edilmiş; (3) Araca/sürücüsüne; 31/1-B Maddesinden (Kamyon, çekici  ve otobüslerde, takograf, taksi otomobillerde ise  taksimetre bulundurmamak, kullanmamak veya kullanılır şekilde bulundurmamak), (6) Araca/sürücüsüne 49/3 Maddesinden  (Ticari amaçla yük ve yolcu taşıyan motorlu taşıt sürücülerinin  taşıt kullanma sürelerine  aykırı olarak  taşıt kullanması ve bunlara taşıt  kullandırması),  (2) Araca/sürücüsüne 51. Maddeden (Yasal hız sınırlarını aşmak), (7) Araca/sürücüsüne; Karayolları Trafik Kanunu’nun diğer ilgili maddelerinden, Toplam (18) araca/sürücüsüne trafik idari para cezası uygulanmış, (1) araç trafikten men edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. ”
Yorumlar (0)