Gölhisar Meslek Yüksekokulunda Bayrak Değişimi

Gölhisar Meslek Yüksekokulunda Bayrak Değişimi

Eğitim Yayın: 06 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 06.10.2023 16:34:00
Editör - Faruk Dumlupınar
Okuma Süresi: 3 dk.
298 okunma
Google News
Gölhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak Murat Ertilav atandı. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gölhisar Meslek Yüksekokulu’nda müdürlük devir teslim töreni gerçekleştirildi. Yüksekokulumuzda geçtiğimiz günlerde düzenlenen devir teslim töreni ile müdürlük görevinden ayrılan Dr.Öğr. Üyesi İhsan Aşık görevini müdür yardımcısı Öğr.Gör. Murat Ertilav’a devretti. Törende duygu ve düşüncelerini dile getiren İhsan Aşık; müdürlük görevine yeni atanan Murat Ertilav’a başarılar dileyerek, bu yeni başlangıcın üniversitemiz ve yüksekokulumuz için hayırlı uğurlu olmasını dileklerinde bulundu.
Dr.Öğr.Üyesi İhsan Aşık konuşmasının devamında şu düşüncelere yer verdi; “Görevim süresince uyumlu bir şekilde keyifle çalıştığım müdür yardımcılarım Öğr.Gör. Yalçın Bağcı hocama ve Öğr.Gör. Murat Ertilav hocama, üniversitemiz yönetimine, ayrıca bu süreçte destek veren büyük bir aile olan yüksekokulumuz hocalarına ve idari personelimize çok teşekkür ediyorum.
Hakkınızı helal edin. Çok güzel anılar ile ve gönül bağı ile tamamladığım görevimin ardından müdürlük görevine atanan Murat Ertilav hocamı tebrik ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.
Gölhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atanan Öğr.Gör. Murat Ertilav, tevdi edilen görevin üniversitemiz ve yüksekokulumuz için hayırlı uğurlu olmasını dileyerek şöyle konuştu; “Öncelikle bu onurlu göreve layık gören Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Dalgar ve üniversitemiz yönetimine teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Bayrağı devraldığım kıymetli arkadaşım İhsan Aşık hocama, görevi süresince okulumuza hizmetleri  ve  değerli  katkıları  için çok teşekkür ediyor kendisinin fikirlerinden istifade etmeye devam  edeceğimizi belirtmek istiyorum. 
Üniversitemize ve yüksekokulumuza hizmet etme yolunda devraldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak için çok çalışmamız gerektiğinin farkındalığı ile önemli bir sorumluluk üstleniyoruz. Bu süreçte örnek akademik başarılara ve önemli projelere imza atabilme vizyonuyla, Gölhisar Meslek Yüksekokulu ailesinin tüm değerli çalışanları ile hep birlikte, yüksekokulumuz ve üniversitemiz için çok güzel çalışmalar yapabilmeyi, ilçemize ve ülkemize değerli hizmetler verebilmeyi diliyorum” dedi. Karşılıklı duygu ve düşüncelerin belirtilmesi, çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından program sona erdi.
Yorumlar (0)