BESTE Eğitim Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor

BESTE Eğitim Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Eğitim Yayın: 09 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 09.01.2024 11:59:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
165 okunma
Google News
Burdur Valisi Türker Öksüz, BESTE Burdur‘da Etkin Sürdürülebilir Tamamlayıcı Eğitim Projesi kapsamında 8 ve 12. sınıflara yönelik yapılan izleme ve değerlendirme sınavında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.
Öğrencilerimizin her anlamda gelişimlerine katkıda bulunmak, akademik başarı grafiğini yükseltmek, Burdur’da eğitimde kalite ve niteliği arttırmak hedefiyle bizzat Vali Öksüz tarafından başlatılan BESTE projesi, okullarımızda tüm hızıyla uygulanmaya devam ediyor.
Bu kapsamda yapılan izleme ve değerlendirme sınavında dereceye giren merkeze bağlı okullardaki öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen programda ödülleri takdim edildi.
Ödüllerini takdim etmeden önce öğrencileri tebrik eden Vali Öksüz, geleceğe dönük hedefleri, okudukları kitaplar, beste projesi kapsamında yapılan deneme sınavları ve proje kapsamında okullarda yürütülen çalışmalarla ilgili öğrencilerle sohbet ederek başarılarının devamını diledi.
BESTE projesini önemsediğini ve bu kapsamda okullarımızda yürütülecek bilimsel, akademik, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri içeren tüm çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Vali Öksüz, amacımız disiplinli bir çalışma temposuyla projemizi en iyi şekilde uygulayarak, öğrencilerimizin gelişimine katkıda bulunmak olduğunu belirtti.
Programa başta Vali Türker Öksüz olmak üzere, Vali Yardımcısı Yunus Emre Akpınar, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Yorumlar (0)