Karamanlı ve Tefenni’ye ortak hastane

Karamanlı ve Tefenni’ye ortak hastane

Sağlık Yayın: 06 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 06.02.2024 14:19:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
171 okunma
Google News
Karamanlı ve Tefenni arasına yapılacak olan Eşeler Hastanesi için adımlar atıldı. Jeolojik zemin etüdü raporlama işlemlerinin tamamlanmasından sonra proje hazırlama çalışması yapılacak. Aralarında 7 kilometre uzaklık olan Burdur’un Tefenni ve Karamanlı ilçeleri arasına yapılacak olan Eşeler Hastanesi için adımlar atıldı. Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, 2023 Aralık ayında, yapılacak olan Eşeler Hastanesi hakkında ilk müjdeyi vererek arazi tahsisinin yapıldığını ve imar çalışmalarının başladığını duyurmuştu.
Arada geçen yaklaşık bir buçuk aydan sonra hastane hakkında ikinci müjdeyi veren Başkan Selimoğlu, Karamanlı ve Tefenni ile birlikte planlanan Eşeler Hastanesi’nin zemin etüdü ve sondaj çalışmalarının yapıldığını bildirdi.
‘Hastanemiz muhteşem bir eser olacak’ diyen Karamanlı Belediye Bakanı Fatih Selimoğlu, “Karamanlı ve Tefenni İlçelerimizin birlikte planladığı Eşeler Hastanesi’nin imar çalışmaları kapsamında tüm kurum görüşleri tamamlandı. Cuma günü jeolojik zemin etüdü yapıldı. Raporlama işlemlerinin tamamlanmasından sonra proje hazırlama çalışması yapılacak. Daha sonra da yatırım programında olan hastanemizin ihalesi yapılacak. İlk açılışta 4 tane uzman doktorun olacağı hastanemiz bölgemizin hastalarına kolaylık ve hızlı müdahale imkanı sağlayacak. Tüm Emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.
Yorumlar (0)