MHP’li Belediye Başkanları Yeniden aday

MHP’li Belediye Başkanları Yeniden aday

Siyaset Yayın: 01 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 01.12.2023 17:25:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 9 dk.
239 okunma
Google News

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Yusufça, Çavdır, Söğüt ve Tefenni'de Milliyetçi Hareket Partili mevcut belediye başkanları yeniden adaylıklarını açıklayarak adaylık başvurusunda bulundular.  

               Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, ikinci dönem adaylığını açıkladı. Özarslan, ilk döneminde verdiği sözleri yerine getirdiğini ve ikinci dönemde daha büyük hedeflere ulaşmak için çalışacağını belirtti.
Özarslan, yaptığı açıklamada, "5 yıl boyunca kasabımız için gece gündüz demeden çalıştık. Tüm zorluklara rağmen belediyemize sayısız eserler kazandırdık, yıllardır kimsenin cesaret edemediği alt yapımızı, içme suyu sorunumuzu çözdük. Göreve gelirken açıkladığımız tüm projeleri Allah'ın izniyle yerine getirdik" dedi.
Özarslan, ilk döneminde yaptığı çalışmalardan örnekler vererek, "Kasabamız kadınlarına istihdam yaratmak adına Yusufça Çalışkan Kadın Kooperatifi kurulması ve 2 milyon TL'nin üzerinde hibe kazandırılması, silaj paketleme tesisi kazandırılması, turp ve havuç yıkama tesisi, yaşlılarımız için Aşevi, Tokimize halk ekmek fırını, yaylamızın çevre düzenlemesi, yayla yolumuza kilit parke taş döşenmesi, bin tonluk içme suyu deposu, içme suyu alt yapısının yenilenmesi, kasabamız içindeki anayollarının sıcak asfalt yapılması, her mahalleye çocuk parkı yapılması, yeni mezarlık ve modernizasyonu, kasabamızdaki tüm ara yollara kilit parke taşı döşenmesi, kasabamıza hayırsever vatandaşlarımız Kadir Ural ve eşinin yardımlarıyla ortaokul yapılması, telefon ve internet altyapısının fiber optik alt yapısının döşenmesi, kasabamızın giriş ve çıkışındaki yolların genişletilmesi, belediyemiz araç filosuna kepçe, greyder, ambulans, pikap, traktör, kamyon, itfaiye ve daha bir çok aracın kazandırılması, kurban bayramında büyükbaş ve küçükbaş için kesimhane yapılması, hal binalarının çoğaltılması, göletimizin hızlı bir şekilde tamamlanması, sanayi sitemizin sanayi kooperatifi yöneticileri ile birlikte büyük bir gayret gösterilerek başlanması" ifadelerini kullandı.
Özarslan, ikinci dönemde daha büyük hedeflere ulaşmak için çalışacağını belirterek, "Beş yıl boyunca başta belediye personeli arkadaşlarım olmak üzere tüm bu işlerin ve eserlerin kasabamıza kazandırılmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kasaba halkının göreve geldiğim ilk günden bu güne kadar bana verdiği sonsuz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Minnetle saygıyla önünde eğiliyorum. Biz birlikte güzeliz. Beraber olduğumuz sürece başaramayacağımız iş aşamayacağımız zorluk yoktur. Sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız" dedi.
            
Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, ikinci dönem adaylığını açıkladı. Başkan Süleyman Kayacan, ilk döneminde verdiği sözleri yerine getirdiğini ve ikinci dönemde daha büyük projeler ve hizmetler için çalışacağını belirtti.
Belediye başkanı Süleyman Kayacan, yaptığı açıklamada,
"Değerli Çavdır'lı hemşehrilerim, bugün sizlerden aldığım güç ve cesaretle bir kez daha her şeyin en güzelini hak eden sizlere hizmet için, Çavdırımızda hayal ettiklerimizi tamamlamak, yörükler diyarı ilçemizi Teke Yöresinin başkenti yapmak için adaylık başvurusunu yapmış bulunmaktayım" dedi.
Kayacan, ilk döneminde verdiği sözleri yerine getirmenin gururunu yaşadığını belirterek, "2019 yılında sizlerin teveccühü ile seçilmiş olduğum Çavdır Belediye Başkanlığımın  ilk gününden bu güne kadar sizlerin hayır duasından aldığım güç ile sadece sizler için çalıştık. Belediye meclis üyelerimiz ve belediye personelimiz ekip arkadaşlarımın büyük gayretleri ile bu beş yılda verdiğimiz sözlerden fazlasını gerçekleştirdik" diye konuştu.
Kayacan, ikinci dönemde daha büyük projeler ve hizmetler için çalışacağını belirterek, 
"Daha büyük projeler ve hizmetler için bugün ilk adımını attığım ikinci dönemde, ilçemizi daha güzel, daha üretken, daha yaşanabilir, daha zengin örnek bir ilçe haline getireceğimizin sözünü buradan veriyor ve yaptıklarımızı yapacaklarımızın teminatı olarak sizlerin vicdanına bırakıyorum" ifadelerini kullandı.
                 Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, ikinci dönem adaylığını açıkladı. Yurdasiper, ilk döneminde verdiği sözleri yerine getirdiğini ve ikinci dönemde daha büyük projeler ve hizmetler için çalışacağını belirtti. Söğüt beldesi mevcut belediye başkanı Ayhan Yurdasiper,  yaptığı açıklamada, "Sayın Genel Başkanımızın takdir ve olurları, siz değerli hemşerilerimin teveccühleri ile çıkmış olduğumuz hizmet yolunda yaklaşık 5 yılı geride bırakıyoruz. Sizlerden aldığım güç ve cesaretle, Rabbime şükürler olsun ki beldemiz Söğüt'te ciddi bir atılım yaparak, olmaz denilenleri başararak sizlerin huzuruna anlımız ak, gönlümüz ferah bir şekilde çıkabilmenin gururunu yaşıyoruz" dedi. Yurdasiper, ilk döneminde verdiği sözleri yerine getirmenin gururunu yaşadığını belirterek, "Bu süreçte her daim yanımda olan başta il ve ilçe başkanlarıma, belediye meclis üyelerime, tüm belediye personelimize ve en önemlisi her daim desteğini sürekli hissettiğim siz değerli hemşerilerime sonsuz şükranlarımı arz ediyorum" diye konuştu. Yurdasiper, ikinci dönemde daha büyük hedeflere ulaşmak için çalışacağını belirterek, "Şimdi ise Yayla domatesinin başkenti Söğüt beldemizin sesini tüm Türkiye'de olduğu gibi tüm dünyaya duyurmak, büyük hayaller ve büyük projeler için 2024 mahalli idareler seçimlerinde aday olmak için Sayın Genel Başkanımın taktirleri ile desteklerinizi istemek için huzurlarınızdayım" ifadelerini kullandı. Yurdasiper, hedeflerini büyüterek, hemşerilerine en iyisi için tüm gücüyle mücadele vereceğini ilan etti.
              Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yeniden aday olduğunu açıkladı. 
2014 yılından bu yana Tefenni Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ümit Alagöz, açıklamasında, 2014 yılından bu yana Tefenni'ye hizmet verdiğini belirterek, "Bu süreçte  her daim yanımda olan başta il ve ilçe başkanlarıma, belediye ve il genel meclis üyelerime, en önemlisi her daim desteğini sürekli hissettiğim siz değerli hemşerilerime sonsuz şükranlarımı arz ediyorum" dedi.
Alagöz, bu süreçte Tefenni'nin çok ciddi bir atılım yaptığını ve olmaz denilenleri başardığını ifade ederek, "Şimdi ise daha büyük hayaller ve daha vizyon projeler için 2024 mahalli idareler seçimlerinde sizlerin desteğini istemek için huzurlarınızdayım" dedi.
Alagöz, hedeflerinin Burdur'un değil Türkiye'nin gözde ilçesi olmak olduğunu belirterek, "Bütün gücümüzle mücadele vereceğimizi ilan ediyor, yürümekte olduğumuz bu kutsal yolun vatanımıza, milletimize ve Tefenni'mize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum" dedi. Başkan Ümit Alagöz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Kıymetli Tefenni’li hemşerilerim; 
2014 yılında Sayın Genel Başkanımızın taktir ve olurları, siz değerli hemşerilerimin teveccühleri ile çıkmış olduğumuz hizmet yolunda yaklaşık 10 yılı geride bırakıyoruz. Son derece mücadele ve azim gerektiren bu 10 yılda imkanlarımızı ve gücümüzü en uç noktasına kadar zorlayarak sizlere hizmet vermenin çabası içerisinde olduk.
Yine bu süreçte Rabbime şükürler olsun ki Tefenni olarak çok ciddi bir atılım yaparak, olmaz denilenleri başararak sizlerin huzuruna anlımız ak, gönlümüz ferah bir şekilde çıkabilmenin gururunu yaşıyoruz. 
Bu süreçte her daim yanımda olan Başta İl ve İlçe Başkanlarıma, Belediye ve İl Genel meclis üyelerime en önemlisi her daim desteğini sürekli hissettiğim siz değerli hemşerilerime sonsuz şükranlarımı arz ediyorum.
Şimdi ise daha büyük hayaller  ve  daha vizyon Projeler için 2024 mahalli idareler seçimlerinde Sayın Genel Başkanımın taktirleri ile desteklerinizi istemek için huzurlarınızdayım.
Hedeflerimizi büyüterek, Burdur’un değil Türkiye’nin gözde ilçesi olmak için bütün gücümüzle mücadele vereceğimizi ilan ediyor, Yürümekte olduğumuz bu kutsal yolun Vatanımıza Milletimize ve Tefenni’mize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum."
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)