Emniyet Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu

Emniyet Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu

Asayiş Yayın: 31 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 31.10.2023 12:04:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
139 okunma
Google News
Güvenlik güçleri tarafından İlimiz genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan/kullanan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmekte. Bu kapsamda yapılan faaliyetler hakkında Burdur Valiliği bir açıklama yayınladı. Açıklamada ise şu satırlar yer aldı;
“İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından İlimizde uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde bilgiler elde edilen (H.İ.) isimli şahsa ait ikamette yapılan aramada;  Yaklaşık 2800 kullanımlık sentetik kannabinoid enjekte edilmiş kâğıt parçası, 3,85 gram metamfetamin, 4 adet kullanımı kontrole tabi hap, 0,24 gram esrar, Uyuşturucu madde kullanımı ve ölçümünde yararlanılan aparatlar, 1 adet ruhsatsız tabanca, Uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen nakit para ele geçirilmiştir.
Şahıs Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçu kapsamında 12.10.2023 tarihinde sevk edildiği Mahkemece TUTUKLANARAK cezaevine teslim edilmiştir.”
Yorumlar (0)