Halk Ekmek Fırını açılışı yapıldı

Halk Ekmek Fırını açılışı yapıldı

Yaşam Yayın: 26 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 26.09.2023 12:03:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
272 okunma
Google News
İlçemizde eksikliği hissedilen ve Başkan Sertbaş’ın seçim vaatleri arasında bulunan Halk Ekmek Fırını açılışı gerçekleştirildi. Vatandaşların ekonomik sıkıntılar ile boğuştuğu şu günlerde temel gıda maddesi olan ekmeğe gelen zam ile birlikte, alım gücünün her geçen gün daha da düşerek zorlaşması karşında Gölhisar Belediyesi Halk Ekmek Fırını bir nebze olsun can suyu olmuş durumda. 
Açılışı gerçekleştirilen Gölhisar Belediyesi Halk Ekmek Fırınında 5 TL’den vatandaşlara sunulan ekmeğe de rağbet oldukça fazla. Başkan Sertbaş’ın konu hakkında yaptığı açıklamada şu satırlar yer aldı: “Gönül belediyeciliği ve Ak belediyecilik çalışmalarımızda bir eser daha sizlerin hizmetinde" dedi.
Eylül ayının ilk günlerinde faaliyete geçen Gölhisar Halk Ekmek Fırını’nın açılışı yapıldı. Halk Ekmek Fırını’nın açılışına AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Ak Parti Burdur Milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş ve vatandaşlar katıldı. Dualarla saat 11.00’da açılışı yapılan Gölhisar Halk Ekmek Fırını için açıklama yapan Başkan Sertbaş, “Gönül belediyeciliği ve Ak belediyecilik çalışmalarımızda bir eser daha sizlerin hizmetinde. Türkiye Yüzyılına yakışır bir hizmet, halk ekmek fırınımızın açılışını gerçekleştirdik. Hizmetin en iyisine layık, Güzel Gölhisar’ımıza ve siz değerli hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Halk Ekmek Fırınında günlük 5 bin ekmek vatandaşlarla buluşurken, bu sayı ilerleyen günlerde kademeli olarak artacağı bildirildi.
Yorumlar (0)