Burdur Ticaret Borsası Heyeti Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Genel Kurulu’na Katıldı

Burdur Ticaret Borsası Heyeti Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Genel Kurulu’na Katıldı

Gündem Yayın: 13 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 13.06.2023 12:34:00
Editör - Faruk Dumlupınar
Okuma Süresi: 2 dk.
279 okunma
Google News
Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp ve beraberindeki heyet, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 79. Genel Kurulu’na katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurul Delegeliğinde 10’ncu yılını tamamlayan Gündüzalp, Hizmet Şeref Belgesi alırken, yapılan çekilişle 47’nci TOGG’u Burdur Ticaret Borsası’na kazandırdı.
Meclis Başkanı Hikmet Çangır, Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği delegesi olan Ömer Faruk Gündüzalp, Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi Mehmet Kaya ve Genel Sekreter Naile Küçükkepeci Ergün, 30-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen TOBB 79’ncu Genel Kurulu’na katıldı. Anıtkabir ziyaretinin ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İkiz Kulelerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni düzenlendi.
Törende, Burdur Ticaret Borsası Ömer Faruk Gündüzalp, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurul Delegeliği görevinde 10’ncu yılını tamamlaması nedeniyle, Hizmet Şeref Belgesi’ni, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı. Törenin ardından, yerli otomobil TOGG talep eden oda ve borsalar arasında kura çekimi düzenlendi. Kurada, 47 numarayı çeken Borsa Başkanı Gündüzalp, “Kısa bir süre sonra yerli otomobilimiz olan TOGG’u, Borsamıza kazandırmış olacağız. İlimize ve üyelerimize hayırlı olsun” dedi.
Ayrıca, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulu'na tek aday olarak seçime giden Başkan M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve nezdinde yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Gündüzalp, seçimlerin Türkiye Cumhuriyeti ve iş dünyasına hayırlı olması dileğinde bulundu.
Yorumlar (0)