Yerel yönetimde önemli rol üstlenen muhtarlar unutulmadı

Yerel yönetimde önemli rol üstlenen muhtarlar unutulmadı

Yaşam Yayın: 24 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 24.10.2023 15:35:00
Editör - Faruk Dumlupınar
Okuma Süresi: 2 dk.
160 okunma
Google News
19 Ekim Muhtar Günü münasebetiyle Türkiye’nin birçok noktasında çeşitli etkinlikler düzenlendi. İlçemiz Gölhisar’da Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi. 
19 Ekim Muhtarlar Günü olması sebebiyle, ilçemiz ve köy muhtarları Çeşme Mahallesindeki Atatürk Anıtı önüne çelenk koydular. İlçemizdeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Program kapsamında daha sonra Park Orman Millet Bahçesindeki Osmanlı Kahvecisinde ilçemiz Kaymakamı Kadir Ulusoy ve Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, ilçemizdeki mahalle ve köy muhtarları ile kahvaltıda buluştu.  
Yerel yönetimlerde önemli rol üstlenen muhtarlar ile 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında düzenlenen kahvaltıda çeşitli fikir alışverişleri de yapıldı. İlçemiz Kaymakamı Kadir Ulusoy ve Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş; “19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla; “Devlet kurumlarının, belediyelerimizin muhtarlarımızla koordineli olarak çalışmasının önemini çok iyi biliyoruz. Muhtarların en önemli çözüm ortakları olduğunu belirterek, Gölhisarı’mızda  birlikte hizmet ettiğimiz kıymetli muhtarlarımıza, sundukları değerli katkılar dolayısıyla bir kez daha teşekkür ediyoruz” dediler. Muhtarlar ile toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile düzenlenen program sona erdi.
Yorumlar (0)