Gölhisar Meslek Yüksekokulu kayıt tarihlerini açıkladı

Gölhisar Meslek Yüksekokulu kayıt tarihlerini açıkladı

Eğitim Yayın: 25 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 25.08.2023 18:47:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
296 okunma
Google News
Tercih maratonunun ardından açıklanan YKS tercih sonuçları ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gölhisar Meslek Yüksekokuluna yerleşerek kayıt hakkı kazanan öğrencilere yönelik yüksek okulun sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlandı. Gölhisar Meslek Yüksekokulu tarafından yayınlanan açıklama şöyle; 
2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında yüksekokulumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Yüksekokulumuza Hoşgeldiniz.
YKS-2023 yerleştirme sonuçlarına göre üniversitemize kayıt hakkı kazanan adaylar kayıt işlemleri e-devlet sisteminden 28-30 Ağustos 2023 tarihleri arasında https://turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden ‘Üniversite E-Kayıt’ seçeneğini tıklayarak elektronik kayıt işlemlerini yapabilirler.
Yüksekokulumuza şahsen başvurarak kayıtlarını yaptırmak isteyen öğrenciler ise 28 Ağustos-01 Eylül 2023 tarihleri arasında üniversitemizde kazanmış oldukları birimlere şahsen başvurarak kayıt işlemlerini yapabileceklerdir.
Ayrıca kayıt işlemleri için detaylı bilgiye https://yeniogrenci.mehmetakif.edu.tr adresinden ulaşılabilmektedir. Kayıt işlemlerini tamamlayan öğrenciler;
Öğrenci numarasını ve harç ücretini https://obs.mehmetakif.edu.tr/oibs/ogrsis/no_query.aspx adresinden sorgulayabilirler. Şifrelerinizi giriş sayfamızda yer alan "Şifre Sıfırla" tuşunu kullanarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca E-devlet şifrenizi de kullanarak öğrenci bilgi sistemine girebilirsiniz. Öğrenci bilgi sistemine https://obs.mehmetakif.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx adresinden öğrenci numaranız ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.
Yorumlar (0)