Emniyetten Uyuşturucuya Darbe

3 şahıs tutuklandı

Asayiş Yayın: 30 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 30.08.2023 10:00:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
471 okunma
Google News
Güvenlik güçleri tarafından İlimiz genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan/kullanan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmekte.
Bu kapsamda yapılan çalışmalar hakkında Burdur Valiliği bir açıklama yayınladı. Açıklamada ise şu satırlar yer aldı;
“İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalarda; İlimizde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen (Ş.A.), (H.D.), (A.K.), (N.Y.) ve (H.E.) ile bahse konu şüphelilerden uyuşturucu madde satın aldığı tespit edilen 12 şahıs, 22.08.2023 günü 5 ikamet ve 1 işyerine yapılan eş zamanlı operasyonlar ile yakalanmış, bahse konu adreslerde yapılan aramalarda 88 kullanımlık sentetik kannabinoid enjekte edilmiş kâğıt parçası, 1,90 gram esrar ve uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparatlar ele geçirilmiştir.
Şüpheli şahıslar hakkında “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” ve “Kullanmak için Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak veya Bulundurmak” suçları kapsamında tahkikat başlatılmış olup, aynı gün mevcutlu olarak adli mercilere sevk edilen şüphelilerden (N.Y.) ve (H.E.) isimli şahıslar serbest bırakılmış, (Ş.A.), (H.D.) ve (A.K.) isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Yorumlar (0)