BUSİAD’da Görev Değişimi

BUSİAD’da Görev Değişimi

Yaşam Yayın: 02 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 02.05.2023 15:32:00
Editör - Faruk Dumlupınar
Okuma Süresi: 2 dk.
186 okunma
Google News
Burdur Sanayici Serbest Meslek Mensupları ve İş Adamları Dayanışma Derneği (BUSİAD)'da başkanlık el değiştirdi. Burdurlu iş adamı Osman Kurt uzun yıllar yaptığı Burdur Sanayici Serbest Meslek Mensupları ve İş Adamları Dayanışma Derneği (BUSİAD) Başkanlığına verdiği aradan sonra yeniden seçildi. Uzun bir aranın ardından görevi Hurşit Çetin'den devralan Kurt Burdur'un önde gelen iş adamları ile bir araya geldi.
Düzenlenen etkinlikte Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Burdur Baro Başkanı ve dernek üyesi Ramazan Gedik, MUSİAD Burdur Şube Başkanı Kerim Albayrak ile iş adamları katıldı.
Burdur sanayisinin ve ekonomisinin konuşulduğu gecede STK Başkanları ve iş adamları Burdur için birlikte hareket kararı aldı. Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı gecede bu tür buluşmaların artık geleneksel hale getirilmesi gerektiğinin altı çizildi. Başkan Kurt, ilerleyen günlerde dernek çalışmaları ve diğer STK'larla birlikte bir yol haritasının belirleneceğini söyledi. Burdur'un gelişimine ve büyümesine etki edecek tüm dokunuşların yine Burdur iş dünyasına yön veren isimler ve STK başkanları ile birlikte karar alınarak uygulanmasına çalışılacağını söyledi.
Yorumlar (0)