Başkan Alagöz’den, Baki Varol’a övgü

Başkan Alagöz’den, Baki Varol’a övgü

Yayın: 05 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 05.12.2023 11:53:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 3 dk.
159 okunma
Google News
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz ve beraberindeki heyet Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti'ne bir gezi düzenledi. Gezi sırasında karşılaştıklarına dair sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Baki Varol ile ilgili iltifatları içeren bir yazı kaleme aldı.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne beraberindeki heyetle birlikte bir gezi düzenleyen Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilimizin tanınmış iş adamlarından Baki Varol'u da düzenlenen gezi kapsamında Kıbrıs'ta ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren yazıyı ise sosyal medya hesabından paylaşan Ümit Alagöz, "3 gün süren Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti programımızda, gerek heyetimizi gerekse şahsımı ziyadesiyle mutlu eden ve gururlandıran bir takım gelişmelere şahit olduk" dedi.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz'ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle: "Her ne kadar 'Yavru Vatan' olsada farklı bir 'Ülke' statüsü taşıyan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ilimizde sahip çıkılmayan bir Burdurlu iş insanımızın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, Başbakanı, Bakanları, Milletvekilleri, Belediyeleri ve halkı tarafından nasıl sahip çıkıldığını gözlerimle, kulaklarımla, yaşadıklarımla şahit oldum.
Bu insanımızın ismi hepinizin tahmin edebileceği üzere Sayın Baki Varol başkanımdan başkası değil. Girne’ye  bağlı  Esentepe beldesinde bir tarafı deniz, diğer tarafı Beşparmak dağlarının oluşturduğu muhteşem bir manzaranın ortasında lüks villalardan ve işyerlerinden oluşan harika bir yatırıma imza atmış Baki başkanım. Ama daha önemlisi Esentepe Belediyesi öyle bir jest yapmış ki, yatırımın yapıldığı sokağa Sayın Baki Varol’un ismini vermiş. Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan bizzat görüşerek her türlü desteği vermekteler.
Ben öncelikle ilimizi temsilen Kıbrıs’ta böyle bir yatırıma imza atan ve dolayısı ile kendini bütün Kıbrıs’a bu kadar sevdiren sayın Baki Varol’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ve ilimizin tüm siyasilerine de böylesi değerlere sahip çıkma çağrısında bulunuyorum. Geçmiş yıllarda ilimizde özel Hastane ve Özel Okul açma eğiliminde olduğunu bildiğim sayın Baki Varol’un bir takım gerekçelerle bu yatırımlardan soğutulduğunu da yakınen biliyorum.
İlimizdeki bazı siyasi odaklara ve kurumlara olan kırgınlığını cümlelerinden sezdiğim sayın Baki Varol başkanıma Tefenni Belediyesi olarak kapılarımızın sonuna kadar açık olduğunu özellikle belirtmek istiyorum. Sayın Baki Varol ve benzeri tüm iş insanlarımıza yatırım için ilçemizin kapıları sonuna kadar açıktır.
Ben bir Burdurlu olarak Kıbrıs’ta çok büyük gurur duyduğumu ifade ediyor, Burdur’umuzun geleceği ve gelişmesi için zaten bir elin parmaklarını geçmeyen yatırımcılarımıza sahip çıkılması çağrısında bulunuyorum."
Yorumlar (0)