Vali Türker Öksüz’ün 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Vali Türker Öksüz’ün 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Kültür Yayın: 01 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 01.09.2023 12:16:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
307 okunma
Google News
Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, Şanlı Ordumuz ve Aziz Milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazandığımız Büyük Zaferin 101. yıl dönümünü kutlamanın gururu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
30 Ağustos 1922’de Dumlupınar'da kazanılan bu şanlı zafer bağımsız ve hür olarak yaşama iradesini ortaya koyan milletimizin tarihindeki en önemli kilometre taşlarından biri olmuş, Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri burada atılmıştır.
Tarihten silinmek istenen bir milletin, ordusuyla, kadın-erkek, genç-yaşlı tüm fertleriyle topyekûn bir direniş göstererek kazandığı, tarihin kaydettiği ender zaferlerden birisi olan 30 Ağustos Zaferi, şanlı tarihimize, dünya tarihine altın harflerle yazılmıştır.
Her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan  30 Ağustos Zaferi, önemli bir askeri başarı olmanın yanında milletimizin eşsiz kahramanlığının, her daim var olan güçlü birlik ve beraberliğimizin, sarsılmaz vatan sevgimizin, istikbal ve istiklale olan düşkünlüğümüzün unutulmaz sembolüdür. Bu duygular bin yıllık tarihimiz boyunca milletimizi her daim güçlü ve dimdik ayakta tutmayı başarmıştır.
Bugün bizlere düşen bu eşsiz zaferin ardından kurulan Cumhuriyetimize, ecdadımızdan bizlere emanet olan vatanımıza aynı şuur ve ruhla, birlik ve beraberlik içinde sahip çıkmak, ülkemizi her alanda en üst seviyelere taşımak için var gücümüzle çalışmaktır. 
Bu duygu ve düşünceler içerisinde Aziz Milletimizin, Burdurlu hemşehrilerimin “30 Ağustos Zafer Bayramı’nı” en içten duygularımla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanları uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi şükranla anıyorum.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun…
Yorumlar (0)