Göçmen Kaçakçılığı ve Düzensiz Göçle Mücadele Çalışmaları Sürüyor

Göçmen Kaçakçılığı ve Düzensiz Göçle Mücadele Çalışmaları Sürüyor

Yaşam Yayın: 06 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 06.10.2023 16:20:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
197 okunma
Google News
Güvenlik güçlerimiz tarafından Göçmen Kaçakçılığı ve Düzensiz Göç ile mücadeleye yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmekte. 
  Bu kapsamda yapılan çalışmalar hakkında Burdur Valiliği açıklama yayınladı. Açıklama şöyle; 
“İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli yapılan 15 faaliyette, yakalanarak hakkında adli/idari işlem yapılan (24) yabancı uyruklu şahıstan (1)‘i tutuklanmış (23)’ü ise idari işlemlerinin tamamlanmasına müteakip İl Göç İdaresi Müdürlüğüne sevk edilmişlerdir.
Müdahale edilen olaylarda;  (10) Suriye Uyruklu şahsın Yol İzin Belgesi olmadan seyahat ettiği tespit edilerek, şahıslara toplamda (28.640) TL idari para cezası uygulanmış, kayıtlı oldukları ile gitmeleri hususunda Burdur İl Göç İdaresi Müdürlüğü ile gerekli koordine kurularak tebliğ yapılmıştır.
(12) Suriye Uyruklu ve (1) Ukrayna Uyruklu şahsın Ülkemizde kayıtsız yasadışı olarak bulunduğu tespit edilerek, şahıslar idari işlemlerinin tamamlanmasına müteakip Burdur İl Göç İdaresi Müdürlüğüne sevk edilmişlerdir. 
Burdur İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, (111) Düzensiz Göçmenin Burdur Göç İdaresi Müdürlüğünce yapılan işlemlerine müteakip İstanbul, Antalya ve Aydın Geri Gönderme Merkezlerine sevkleri sağlanmıştır”. 
Yorumlar (0)