Şehit Ailelerine Ziyaret

Şehit Ailelerine Ziyaret

Yaşam Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 11:38:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
141 okunma
Google News
Burdur Valisi Türker Öksüz’ün eşi Meral Öksüz hanımefendi, Karamanlı, Tefenni, Çavdır ve ilçemiz Gölhisar’da ki şehit ailelerine ziyaretlerinde bulundu. Yaptığı ziyaretlerle, Devletimizin sıcak yüzünü, yakın ilgisini göstermeye, gönüllere dokunmaya devam eden Hanımefendi Öksüz, hafta başında programı kapsamında ilçelerde şehit ailesi ziyaretinde bulundu. Hanımefendi Öksüz sırasıyla Karamanlı İlçesinde Şehidimiz Halil Demirörs'ün annesi Durkadın Demirörs'ü, Tefenni İlçesinde Şehidimiz Serkan Altay’ın annesi Cemile Altay ve babası Naif Altay'ı, Çavdır İlçesinde Şehidimiz Halil Çelik'in annesi Selver Çelik ve kardeşi Göçeri Çelik'i, ilçemiz Gölhisar’da ise Şehidimiz Durmuş Kanyurt’un annesi Ümmü Kanyurt ve Şehidimiz Himmet Özbilgin’in annesi Ummahan Özbilgin'i evlerinde ziyaret etti.
Şehit ailelerinin her zaman özel ve kıymetli olduklarını belirterek, Aziz Şehitlerimizin ve ailelerinin fedakarlıklarının asla unutulmayacağını ifade eden Hanımefendi Öksüz, ziyaretleri sırasında Şehit aileleri ile yakından ilgilendi, hasbihal etti. Sn. Valimizin selamlarını iletti.
Şehitlerimizin aziz hatıralarının milletimizin en kıymetli değeri olarak yaşatılmaya devam edeceğini belirten Hanımefendi Öksüz, onlardan bizlere emanet olan ailelerinin yanlarında olmaya devam edeceklerini, kapılarının gönüllerinin her daim kendilerine açık olduğunu söyledi.
Ziyaretlerde Hanımefendi Öksüz'e, Karamanlı Kaymakamı Özlem Doğan, Vali Yardımcısı Yunus Emre Akpınar'ın eşi Neslişah Seda Akpınar, Çavdır Kaymakamının eşi Betül Özge Gövercin, Gölhisar Kaymakamının eşi Aslıhan Ulusoy, İl Jandarma Komutanının eşi Fatma Güder, İl Emniyet Müdürünün eşi Derya Bitirik, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılınç, Tefenni Yazı İşleri Müdürü Selma Karayel eşlik ettiler.
Yorumlar (0)