Millet Bahçesi Düğün Salonu 150 çifti ağırladı

Millet Bahçesi Düğün Salonu 150 çifti ağırladı

Gündem Yayın: 08 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 08.12.2023 12:45:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
284 okunma
Google News
İlçemizin gözde alanlarından Gölhisar Millet Bahçesi Düğün Salonu, 3 yılda 150'ye yakın düğün ve nişan törenine ev sahipliği yaptı. İçemizde özellikle yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan düğün merasimleri nedeniyle, Gölhisar'da düğün yapmak isteyen çiftler için çok önemli bir ihtiyaçtı. 
Konu hakkında Gölhisar Belediye Başkanı Sertbaş, yaptığı açıklamada, “Gölhisarımız için düğün salonumuzun olmaması, çok büyük bir eksiklikti. Düğün alışkanlıklarımızda, 1 günlük düğün geleneği sağlayan, uygun koşullarda ve fiyatlarda vatandaşlarımıza her daim yardımcı olabildiğimiz düğün salonumuz, 3 yılda 150 ye yakın düğün ve nişan törenine ev sahipliği yaptı. Tüm çiftlerimize mutluluklar diliyorum. Gölhisarımız ve sizler hizmetin en güzeline ve en iyisine layıksınız” dedi.
Düğün salonunun, Gölhisar'da düğün yapmak isteyen çiftler için önemli bir ihtiyaç olduğunu belirten Sertbaş, “Düğün salonumuz, vatandaşlarımıza uygun koşullarda ve fiyatlarda hizmet veriyor. Bu da vatandaşlarımızın düğünlerini daha rahat ve huzurlu bir şekilde yapabilmelerini sağlıyor” diye konuştu.
Düğün salonunun, Gölhisar'ın sosyal hayatına da önemli bir katkı sağladığını belirten Sertbaş, “Düğün salonumuz, vatandaşlarımızın sosyalleşmelerine ve bir araya gelmelerine de olanak sağlıyor. Bu da Gölhisar'ımızın sosyal hayatını daha da zenginleştiriyor” dedi.
Yorumlar (0)