Kaymakam Ulusoy Başkanlığında Kalite Buluşmaları gerçekleşti

Kaymakam Ulusoy Başkanlığında Kalite Buluşmaları gerçekleşti

Eğitim Yayın: 21 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 21.11.2023 17:24:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 3 dk.
219 okunma
Google News
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Gölhisar Meslek Yüksekokulunda 2023-2024 dönemi için organize edilen “Kalite Buluşmaları” Gölhisar Kaymakamı Kadir Ulusoy başkanlığında yapıldı.
İlçemiz Gölhisar’da bulunan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gölhisar Meslek Yüksekokulu ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gölhisar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarında 2 oturum halinde düzenlenen “Kalite Buluşmaları”na ilçemiz daire amirleri, kurum müdürleri, okul idare ve öğrencileri geniş katılım gösterdiler.
Toplantıların 1. Oturumunda Gölhisar Meslek Yüksekokulunda öğrenciler ile bir araya gelen Gölhisar Kaymakamı Kadir Ulusoy, başta ilçede olmak üzere okullarda, kredi ve yurtlar kurumunda ve diğer alanlarda öğrencilerin hem sorunlarını dinledi hem de çözüm yolları üzerine yerinde talimatlarını verdi.
Diğer taraftan okul geliş-gidişleri üzerine yaşanan başlıca problemler görüşülerek çözüm yolları için yapılabilecek çalışmalar kaleme alındı. Diğer taraftan toplantıda bulunan ilçedeki kurum müdürlerine de sorularını ve taleplerini ileten öğrenciler burada ilgili kurum müdürlerinden yerinde ve hemen çözüm noktasında mutabakata vardılar.
Toplantının final bölümünde ise Gölhisar Kaymakamı Kadir Ulusoy ile öğrenciler resim çekinmeyi de ihmal etmezlerken; Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gölhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Murat Ertilav tarafından katılımcılara “Safahad” kitabı hediye edildi.  
Toplantının 2. Oturumunda ise Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gölhisar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda  devam  edilirken burada öğrencilerin sorunlarını dinlendi, notlar alındı. Staj konusunda,  hem şehir içi hem şehirler arası ulaşım noktasında öğrencilerin sorunları masaya yatırıldı. Diğer taraftan sosyal  etkinlikle  ve eğitim kursları üzerinde de durulurken; öğrencilerin çözülebilecek tüm sorunları kalem kalem ele alındı.
Bir sohbet havasında gerçekleşen toplantılar ise Gölhisar Kaymakamı’nın bazı öğrencilerin sorunları üzerinde verdiği  anında  ve yerinde talepleri ise zaman zaman alkışlarla kesildi. Toplantının 2. Oturumunun sonunda ise katılımcılara sertifikaları takdim edildi.
Yorumlar (0)