Kapalı Sistem Sulama Projesi Alt Yapı Çalışmaları Başladı

Kapalı Sistem Sulama Projesi Alt Yapı Çalışmaları Başladı

Yaşam Yayın: 14 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 14.11.2023 12:24:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
306 okunma
Google News
Yapraklı Barajı Kapalı Sistem Sulaması Alt Yapı çalışmaları başladı. Kapalı Sistem Sulaması için alt yapı boruları geldi. konu hakkında Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş açıklama yayınladı. Açıklama şöyle; 
“90 Bin dekar araziyi sulayacak olan arazideki ürün deseni ve üretimi artırması planlanan alt yapı çalışmaları başlamış oldu. Tüm üreticilerimize, emektar çiftçilerimize hayırlı olsun inşallah. Hizmetin kazandırılmasında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, TBMM Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş’a ve Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş’a, Gölhisar Kaymakamı Kadir Ulusoy’a, Ak Parti Milletvekillerimiz Adem Korkmaz’a, Milletvekilimiz Mustafa Oğuz’a, Milletvekilimiz Bayram Özçelik ve Milletvekilimiz Yasin Uğur’a, Akparti İl Başkanım Mustafa Özboyacı’ya, İlçe Başkanım Mevlüt Erdem’e, Dsi 18.Bölge Müdürü Rahmi Şahin’e, Dsi 182.Şube Müdürü Fatih Deşik’e tüm üreticilerimiz adına sonsuz teşekkürler” dedi.
Öte yandan Gölhisar Sulama Birliği Başkanı Rasih Kuşkonmaz’da sosyal  medya hesabından müjdeyi vererek, çalışmaların başladığını ve boruların ilçemize gelmekte olduğunu söyledi. Çalışmalar hakkında bir açıklama yayınlayan ve emeği geçenlere tek tek teşekkür eden Birlik Başkanı Kuşkonmaz; “90 bin dekar alanda Gölhisar ve Çavdır ovasında yapılacak olan kapalı sulama sistemi alt yapı çalışması çiftçilerimize hayırlı olsun inşallah” dedi.
Yorumlar (0)