Emniyet Ekiplerinin 2023 Yılı 6 Aylık Genel Asayiş Çalışması

Emniyet Ekiplerinin 2023 Yılı 6 Aylık Genel Asayiş Çalışması

Asayiş Yayın: 28 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 28.07.2023 14:21:00
Editör - Faruk Dumlupınar
Okuma Süresi: 2 dk.
200 okunma
Google News
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde suçun önlenmesi, olayların aydınlatılması ve suçluların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmekte.
  Bu kapsamda yapılan çalışmalar hakkında Burdur Valiliği açıklama yayınladı. Yayınlanan açıklamada yer alan satırlar ise şöyle; 
“İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 2023 yılı 6 aylık dönem de yapılan çalışma kapsamında;
Tüm Asayiş Suçları İncelendiğinde;
Genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, vatandaşlarımızın huzur ve sükûnunu bozarak can güvenliğini tehlikeye düşüren suçluların tespiti, yakalanması ve adli makamlara teslim edilmesi amacıyla fiziki ve teknik tüm imkânlardan maksimum düzeyde faydalanılarak yürütülen titiz çalışmalar sayesinde 2023 yılı 6 aylık dönem içerisinde ilimizde meydana gelen olayların %100’ü aydınlatılmış, ilimizin ülke sıralamasında 1. sırada yer almasını sağlamıştır.
  Malvarlığına Karşı İşlenen Suçlar İncelendiğinde; (Hırsızlık, Yağma vb.) 
Maddi olarak vatandaşlarımızı zarara uğratan şüpheli şahısların tespiti amacıyla yürütülen çalışmalarda, şüpheli şahıslar çalınan malzemeler ile birlikte yakalanarak vatandaşlarımızın zararı giderilmiş ve meydana gelen olayların %100’ü aydınlatılarak ilimiz ülke sıralamasında 1. sırada yer almıştır. 
Bu olaylar içerisinde meydana gelen İş Yerinden/Kurumdan Hırsızlık, Yağma (Gasp), Otodan Hırsızlık ve Oto Hırsızlığı suçlarında ise ilimiz %100’lük aydınlatma oranı ile ülke sıralamasında 1. sırada yer almıştır.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Yorumlar (0)