Başarılarıyla Gölhisar'ı ve Burdur'u Gururlandırdılar

Başarılarıyla Gölhisar'ı ve Burdur'u Gururlandırdılar

Eğitim Yayın: 05 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 05.09.2023 11:40:00
Editör - Faruk Dumlupınar
Okuma Süresi: 2 dk.
184 okunma
Google News
GÖLMEK Eğitim Kurumları'nın ücretsiz eğitim veren yapısıyla öne çıkan öğrencileri, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarında elde ettikleri büyük başarı yakaladı.
  Konu hakkında Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş'tan bir açıklama yayınladı. Başkan İbrahim Sertbaş, GÖLMEK Eğitim Kurumları'nın başarısıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "GÖLMEK'ten Büyük Başarı" ifadeleriyle öğrencilere tebriklerini iletti.
Başkan Sertbaş, bölgenin ilk ve tek ücretsiz eğitim veren GÖLMEK Eğitim Kurumları'nda aldıkları kurslarla Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre ülkenin önde gelen üniversitelerine yerleşen öğrencilere gurur duyduğunu ifade etti. Gençlerin elde ettiği başarının büyük bir emeğin ve çabanın sonucu olduğunu vurgulayan Başkan Sertbaş, ilçede sınavda başarılı olan tüm gençlere hayırlı olsun dileklerini iletti.
Başkan Sertbaş, gençlerin başarısının onları gelecekte de bekleyen daha büyük başarılara taşıyacağına inandığını belirterek, "Bundan sonraki hayatınızda da aynı azim ve kararlılıkla ilerlemeniz dileğiyle, başarılarınızın devamını diliyorum. Gurur kaynağımız oldunuz, tebrik ediyoruz!" şeklinde konuştu.
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)