Koruma altındaki çocuklar doğa yürüyüşünde

Koruma altındaki çocuklar doğa yürüyüşünde

Yaşam Yayın: 27 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 27.10.2023 12:07:00
Editör - Faruk Dumlupınar
Okuma Süresi: 2 dk.
254 okunma
Google News
Cumhuriyetin 100. Yılı münasebetiyle, Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen yürüyüşte doğa ile iç içe olan, bakım ve koruma altında bulunan ve çocuk hakları il komitesine kayıtlı olan çocuklar mutlu oldular. Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Cumhuriyetin 100. Yılı münasebetiyle kurum personelleri, kuruluşlarında bakım ve koruma altında bulunan ve çocuk hakları il komitesine kayıtlı çocuklar ile birlikte  doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüş, Burdur Bucak ilçesi sınırları içinde bulunan Kabak Pınarı’ndan başlayıp Kaçakçı Gediği’nden devam ederek orman yolu kullanılarak Şirlek Mevkii’nde son buldu. Yürüyüş boyunca doğa ile iç içe olan çocuklar, etraftaki çam, sedir, ardıç ve bolca pınar meşesi, çeşitli kuş türleri görmekten mutlu oldular. Ayrıca pınar meşesi palamudundan yapılan topaç ile oyunlar oynamak çocuklara keyifli ve eğlenceli vakit geçirtti.
Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüşte katılımcılara, Türkiye Dağcılık Federasyonu yürüyüş lideri, Patika Bucak Doğa Sporları Başkanı Adem Mutlucan eşlik etti.
Yorumlar (0)