Tefenni Barutlu Su Şenlikleri başladı

Tefenni Barutlu Su Şenlikleri başladı

Yaşam Yayın: 04 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 04.08.2023 15:08:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
292 okunma
Google News
Tefenni Belediye'si geleneksel olarak düzenlediği 'Barutlu Su Şenlikleri' bu yıl 19. kez başladı.
2-9 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan şenlikler, 6 Ağustos 2023 Pazar günü sona erecek. Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, tüm Burdur halkını bu keyifli etkinliklere katılmaya davet ediyor.
Başkan Alagöz, özellikle Burdur Merkez'deki gençlerin yoğun talebi üzerine, şenliklere katılmak isteyenler için ücretsiz araç kaldırılacağını duyurdu. Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, 5 gün boyunca Burdur'dan Tefenni'ye transfer için 3 adet ÜCRETSİZ otobüs tahsis edileceği belirtildi. Eğer bu araçlar yeterli gelmezse, ilave araçlar da kaldırılacak. Otobüsler, her gün saat 18:00'de Burdur Köprübaşı mevkiinden hareket edecek ve gece saat 24:00'da Tefenni'den geri dönüş yapacak.
Başkan Alagöz, şenliklerin başlangıcını Semicenk konseriyle kutlayacaklarını ifade ederek, tüm genç kardeşlerini 5 gün boyunca sürecek bu eğlence dolu etkinliklere katılmaya davet etti. Ücretsiz araç hizmeti sayesinde, şenliklere katılmak isteyenlerin daha rahat ve keyifli bir şekilde Tefenni'ye ulaşmaları sağlanacak. Şimdiden tüm katılımcılara iyi eğlenceler dileriz!
Yorumlar (0)