TOGG’a Çameli’de büyük ilgi

TOGG’a Çameli’de büyük ilgi

Yayın: 30 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 30.05.2023 16:01:00
Editör - Faruk Dumlupınar
Okuma Süresi: 3 dk.
242 okunma
Google News
Komşu ilçe Çameli’de, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilen etkinliklerde sergilenen yerli ve milli otomobil TOGG, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG, Çameli de vatandaşlarla buluştu. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Çameli Kapalı Pazar Yeri önünde sergilenmeye başlayan Anadolu kırmızısı TOGG, büyük beğeni topladı. Yerli ve milli otomobili görmek için toplanan 7’den 7’ye her yaş grubundan vatandaşlar, incelemede bulunmak ve fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı. Bagajından motoruna, döşemesinden kullanılan teknolojiye kadar aracın tüm aksamlarını inceleyen vatandaşlar, TOGG’un yapımında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
Otomobili çok beğendiğini belirten vatandaşlar; “Çok güzel, harika üretilmiş. Reisimizden beklenen buydu. Biz inanıyoruz ki daha da ileriye gideceğiz. Yeni yüzyılları beraber aşacağız. Düşmanlara karşı hep birlikte olacağız” diye konuştular  
TOGG’un sürücü koltuğuna oturan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve eşi İlkin Arslan “Türkiye Yüzyılı’mızı temsil eden eserlerden biri olan TOGG, ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Bu gurur milletimizin. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Otomobili inceleyen vatandaşlar otomobilin, televizyon ekranlarında göründüğünden daha iyi olduğunu dile getirerek; “Canlı canlı ilk defa görüyoruz. Gerçekten tüylerimiz diken diken oldu. Harika bir eser olmuş. Vatana, millete, Türkiye Yüzyılı vizyonuna hayırlı olsun. İnşallah bununla da kalmayacaktır, devamı gelecektir” dediler.
Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG’u Çameli’nde görmekten dolayı gururlu ve mutlu olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Yerli ve milli otomobilimizi bugün ilçemizde gördüğümüz için çok mutluyuz. Bize bu sevinci yaşatan Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ederiz. Devletimiz yerli ve milli gerçekten çok güzel bir aracı yapmış. Türkiye’nin bunu yapabildiğini tüm dünyaya gösterdik. Aracı yakından canlı canlı görünce de ne kadar kaliteli bir otomobil olduğunu anlayabiliyorsunuz” diye konuştu.
Öte yandan yerli ve milli otomobil Togg'un direksiyonuna geçen vatandaşlar, bol bol fotoğraf çektirmek için adeta yarıştılar.
Yorumlar (0)