Rektör Dalgar ilçemiz Gölhisar'a ve Altınyayla’ya ziyaret gerçekleştirdi

Rektör Dalgar ilçemiz Gölhisar'a ve Altınyayla’ya ziyaret gerçekleştirdi

Eğitim Yayın: 28 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 28.11.2023 11:49:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
164 okunma
Google News
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Gölhisar ve Altınyayla ilçelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek burada yer alan üniversite birimlerinde de incelemelerde bulundu.
Rektör Dalgar ilk olarak Altınyayla Kaymakamı Mustafa Tokel'i ziyaret etti. Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Dalgar, Kaymakam Tokel ile bilgi alışverişinde bulundu. Tokel ziyaretlerinden dolayı Rektör Dalgar'a teşekkür etti. Rektör Dalgar ve ekibi daha sonra Altınyayla Mehmet Tuğrul Güvenlik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti. Rektör Dalgar'ı Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Haluk Aktay, akademik ve idari personel karşıladı. Ziyarette Rektör Dalgar akademisyenler ve idari personelin görüş ve önerilerini aldı. Öğrencilerle bir araya gelen Rektör Dalgar, onlara sınavlarında başarılar diledi. Ziyaretler kapsamında Rektör Dalgar, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş'ı da ziyaret etti. Başkan Serttaş, Rektör Dalgar'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Rektör Dalgar ve ekibi daha sonra ilçemiz Gölhisar’da bulunan birimleri ziyaret etti. Gölhisar Meslek Yüksekokulu, Gölhisar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Gölhisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nu ziyaret etti. Yüksekokul müdürleri Doç. Dr. Ahmet Biçer, Dr. Öğr. Üyesi Ersan Okatan ve Öğr. Gör. Murat Ertilav ile akademik ve idari personelin de bulunduğu ziyarette Rektör Dalgar, akademisyen ve idari personelin görüş ve önerilerini aldı. Gölhisar ziyaretleri kapsamında Rektör Dalgar Gölhisar Kaymakamı Kadir Ulusoy ve Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Serttaş'ı da ziyaret etti. Kaymakam Ulusay ve Başkan Serttaş, Rektör Dalgar'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek kendilerini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 
Yorumlar (0)