İŞKUR’dan Engelli Hibe Desteği Kapsamında 70 Bin TL Hibe

İŞKUR’dan Engelli Hibe Desteği Kapsamında 70 Bin TL Hibe

Yayın: 06 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 06.06.2023 14:12:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
253 okunma
Google News
İŞKUR Burdur İl Müdürlüğü tarafından ‘’Engelli Hibe Desteği Kendi İşini Kurma Projesi’’ kapsamında, İŞKUR'a sunulan projesinin komisyon tarafından onaylanmasının ardından İŞKUR İl Müdürlüğü’nde sözleşme imzalayan ilimize bağlı Karamanlı İlçe’sinin Kağılcık Köyün’nde ikamet eden Emine Aktaş, kuruluş desteği için verilecek olan 70 BİN TL ile alacağı büyükbaş hayvan ile hayvancılığa başlayacak.
Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre Akalın; “Engelli Hibe Desteği Kendi İşini Kurma Projesi’’ kapsamında projesi onaylanan Emine Aktaş’ın sözleşmesini imzalamış bulunuyoruz. Projenin takibi İŞKUR tarafından yapılacaktır. Emine Hanım, büyükbaş hayvanları 3 yıl boyunca satamayacak, kesimini yapamayacak. Hayvanlar sigortalı olup, 3 yıl sonra tamamen Emine Aktaş’ın olacaktır. İŞKUR olarak yeni istihdam sağlayacak projeleri desteklemeye devam edeceğiz. Emine Aktaş’a hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz, dedi.
Emine Aktaş, kendisine sağlanan imkan sayesinde hayata yeniden tutunmasını sağlayan, severek yapacağı hayvancılığa başlayacağı için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu kaydetti.
Yorumlar (0)