Güvenlik güçlerinden suçlulara darbe

Güvenlik güçlerinden suçlulara darbe

Asayiş Yayın: 02 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 02.06.2023 13:53:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
363 okunma
Google News
Güvenlik güçleri tarafından ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik  çalışmalara devam ediliyor. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Mayıs ayı içerisinde yapılan çalışmalarda; (4) adet av tüfeği, (2) adet Kesici alet (bıçak) ele geçirilmiş ve “6136 Sayılı Kanun’a Muhalefet” suçundan (4) şahıs hakkında adli işlem yapılmıştır. 
Mal varlığına karşı işlenen suçlar ile mücadele edilmesi ve vatandaşların maddi zararlarının giderilmesi amacıyla yürütülen çalışmalarda; Meydana gelen (5) hırsızlık olayının tamamı aydınlatılmış ve tespit edilen (5) şüpheli şahısın tamamı yakalanarak haklarında adli işlem yapılmıştır.
  Aranan şahısların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalarda; Farklı suçlardan aranması olan toplamda (46) şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş, (34) şahıs tutuklanmış, (12) şahıs serbest bırakılmıştır. Yakalanan şahıslardan “Hırsızlık” suçundan 11 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan (1) şahıs, “Nitelikli Cinsel Saldırı” suçundan 9 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan (1) şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
Yorumlar (0)