Cadde ve sokaklar pırıl pırıl

Cadde ve sokaklar pırıl pırıl

Kültür Yayın: 23 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 23.01.2024 12:04:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
302 okunma
Google News
Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, yaşam kalitesi konforluğu ve daha temiz bir çevre için el ele diyerek, Gölhisar cadde ve sokaklarında yol süpürme aracını kullandı.
Gölhisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları, ilçede yaşam kalitesini artırmak, vatandaşların temiz bir ilçede konforunu sağlamak için çalışmalarına devam ediyor.
Yol süpürme araçları ile Gölhisar cadde ve sokaklarının temiz ve tozsuz bir çevre için Temizlik İşleri ekiplerince tüm gayretlerin gösterildiğini söyleyen Başkan Sertbaş,  yol süpürme aracını kullanarak sosyal medya hesabından bir video paylaştı.
Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş yaptığı paylaşımda, “Hizmet etmekten onur duyduğum kıymetli hemşerilerim. Görev süremiz boyunca, daha temiz, pırıl pırıl bir Gölhisar için bir çok çalışma gerçekleştirdik.
Bu kapsamda, ilk olarak belediye araç filomuza bir adet mini yol süpürme aracını kazandırdık. Büyük şehirlerde gördüğümüz, mini yol süpürme aracımız artık Gölhisarımız’da da var.
Ayrıca, hibe olarak önceki dönemde kazandırılan ama, teknik olarak kullanılamayan yol süpürme aracımızın da revizyonunu da gerçekleştirerek çalışır vaziyette vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.
Bu araçlarımız ile sokak sokak, cadde cadde tüm yol ve kaldırımlarımızı ayrıca, pazar yerimizin ve okul bahçelerimizin de temizliğini  yapıyoruz.
Yaşam kalitesi konforluğu ve daha temiz bir çevre için el ele. Emeklerinden dolayı, çalışma arkadaşlarıma gönülden, yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.
Yorumlar (0)