Gazetemiz PINAR 24. yaşında!

Gazetemiz PINAR 24. yaşında!

Yaşam Yayın: 12 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 12.03.2024 12:27:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 3 dk.
205 okunma
Google News
Gazetemiz PINAR 24. yaşında. Gölhisar Pınar Gazetesi çizgisinden ödün vermeden devam ettiği yayın hayatında 24. yılı geride bırakmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyor. Yayın hayatına başladığı 10 Mart 2000 tarihinden bu yana ilkeli ve seviyeli yayınları ile Gölhisar’ın gündemini tutan Pınar Gazetesi 24. yaşına girdi. Okurları ile buluştuğu ilk günden itibaren doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla Gölhisar halkına en iyi hizmeti vermeyi amaç edinen Pınar Gazetesi, Gölhisar’ın ve bölgenin sesi olmaya devam ediyor. Kurulduğu günden bugüne kadar sürekli kendini yenileyerek yayın hayatını sürdüren gazetemiz Pınar, örnek yayın anlayışını bundan sonrada aynı çizgide devam ettirecek.  Gazeteciliğin ekonomik ve zor koşullar altında sorumluluğumuzun farkında olarak, gazeteciliğin temelinde güven ve istikrar olduğunu biliyoruz. Gazetecilikte esas olan güvendir, istikrardır. Pınar da yaptığı haberler ile güvenilirliğini göstermiş ve ispatlamıştır.  Böylece güvene istikrarı da katarak çıkışını emin adımlarla sürdürmüştür. 
Pınar Gazetesi imtiyaz sahibi Faruk Dumlupınar kuruluş yıldönümü ile ilgili yaptığı konuşmada: "Okuyucularımızın desteği ile  Salı ve Cuma günleri sizlerle buluşan ve 1275. sayısı ile Gölhisar'ın yayın hayatına devam eden en eski gazetesidir. 24 yılı geride bıraktık. Şimdi önümüze bakıyoruz. İnşallah gelecek yıllarda gazetemizi daha çağdaş tekniklerle donatarak insanlarımıza ulaşma kapasitemizi arttırmayı planlıyoruz.
Gazetemiz Pınar halkımızın bütün renklerini, siyasi veya her türlü fikri akımlara yer vermiştir sayfalarında. Gazete halkın gazetesidir. Bu kurala riayet ettiğimiz için aralıksız 24 yıldır yayın hayatındayız. Bu duygu ve düşünce ile bizlere destek veren ve bizleri yanlız bırakmayan okuyucularımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Öte yandan gazetemiz Pınar’ın dijital platformda da 2014 yılında yayın hayatına başlayarak www.pinargazetesi.com.tr adresi ile yayın hayatına devam ediyor. Okuyucularımız 7 gün 24 saat bölgemiz ile ilgili güncel haberlere sitemiz üzerinden ulaşabilirler.
Yorumlar (0)