Güller ekspresi 5 bin yolcu taşıdı

Güller ekspresi 5 bin yolcu taşıdı

Gündem Yayın: 26 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.01.2024 11:35:00
Editör - Faruk Dumlupınar
Okuma Süresi: 2 dk.
104 okunma
Google News
TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü Ufuk Yalçın, Burdur-Isparta-İzmir güzergahında hizmete giren Güller Ekspresi'nin, nostaljik atmosferi ve konforlu ulaşım imkanlarıyla 1 haftada 5 bin 50 yolcu taşıdığını açıkladı.
TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Yalçın, Güller Ekspresi'nin Burdur'a dönüşünün ardından geçen 1 haftayı değerlendirdi. Burdur-Isparta-İzmir güzergahında 15 yıl aradan sonra hizmete giren trenin, nostaljik atmosferi ve konforlu ulaşım imkanlarıyla yolculara hitap ettiğini belirtti. Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki vizyon ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun destekleriyle hayata geçen projenin, Türkiye'nin ulaşım sektörüne önemli bir katkı sağladığını vurguladı.
Güller Ekspresi'nin 1 hafta içinde 5 bin 50 yolcu tarafından tercih edildiğini açıklayan Yalçın, bu başarıyla demiryollarının Türkiye'nin ulaşım altyapısını güçlendirmeye devam ettiğini ifade etti.
Açıklamasında, "Burdur, Güller Ekspresi’ne kavuşalı tam 1 hafta oldu! Burdur yolcusuyla 15 yıl aradan sonra yeniden buluşan Burdur-Isparta-İzmir güzergahında görsel şölen sunan Güller Ekspresi yolcularına hem nostaljik hem de konforlu ulaşım imkanı sunmayı sürdürüyor. Geride bıraktığımız 1 haftada 5 bin 50 yolcunun seyahatine eşlik eden trenimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu ve Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu’nun katkılarıyla Türkiye Yüzyılı’na değer katmaya devam ediyor. Demiryolları gelişiyor Türkiye Hızlanıyor." şeklinde konuştu.
Yorumlar (0)