Yerel Seçime 19 Gün Kala Adaylar Çalışmalarına Devam Ediyor

Yerel Seçime 19 Gün Kala Adaylar Çalışmalarına Devam Ediyor

Siyaset Yayın: 12 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 12.03.2024 12:31:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
250 okunma
Google News

MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Canural’ın Vatandaş ziyareti

Yerel seçimlere 19 gün kala, MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Canural ve ilçe yönetimi de çalışmalarına devam ediyor. Esnaf ziyaretlerine devam eden Milliyetçi Hareket Partisi; son olarak ilçemiz Armutlu Mahallesinde vatandaşları ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürüyor.
MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Canural; gerçekleştirdiği ziyaretlerde; esnaf ve vatandaşların hal-hatırlarını sorarak; gerçekleştirecek olduğu projelerin tanıtımını yapıyor. Vatandaşlardan destek isteyen Canural; esnafların sorunlarını dinleyerek, çözüm bulma yollarında destek olacaklarını da vurguladı.    
 
AKP Belediye Başkan Adayı İbrahim Sertbaş, Esnafları ve vatandaşları ziyaret ediyor
31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala Adalet ve Kalkınma Partisi Gölhisar Belediye Başkan Adayı İbrahim Sertbaş, çalışmalarına devam ediyor.  Ak Parti ilçe yönetimi ve Kadın Kolları yönetimi ve ekibiyle ziyaretlerine devam eden; Sertbaş, çalmadık kapı bırakmıyor. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlara projelerini bahseden İbrahim Sertbaş; hal-hatır sorarak vatandaşları dinledi. 
8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısı ile resmi kurumları ziyaret ederek kadınlara karanfil hediye eden Ak Parti heyeti, mahalle mahalle, sokak, sokak dolaşarak vatandaşlardan destek istiyor.
 
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Nizamettin Can, Esnafları ziyaret etti
Yaklaşan yerel seçimler öncesi İYİ Parti   Gölhisar Belediye Başkan Adayı Nizamettin Can’da çalışmalarına hız verdi. İlçe merkezinde esnafları ziyaret eden; Can, vatandaşlardan destek istedi. Kalabalık bir ekip ile gerçekleştirilen ziyaretlerin önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor. Vatandaşlara proje ve çalışmalarından bahseden Can; seçim sonrası da bu ziyaretlerin devam edeceğini vurgulayarak, esnafların sorununun çözümü noktasında ziyaret ederek bir çalışma modeli belirleyeceğiz şeklinde ifadeler kullandı. 
Yorumlar (0)