Başkan Sertbaş, Mazbatasını Teslim Aldı

Başkan Sertbaş, Mazbatasını Teslim Aldı

Siyaset Yayın: 17 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.04.2024 10:04:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
197 okunma
Google News
Ülke genelinde olduğu gibi oldukça yoğun geçen 31 Mart yerel seçimlerinin ardından vatandaşların oylarıyla seçilen Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, geçtiğimiz Perşembe günü mazbatasını teslim aldı. Mazbata teslim töreninin ardından bir açıklama yayınlayan Başkan Sertbaş;
“Beni bir kez daha Gölhisar Belediye Başkanlığı’na layık gören değerli hemşerilerim, sizin adınıza, onurla, Mazbatamızı aldım. Şehri Gölhisar  için, Sevdamız Gölhisar için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Daha sonra Gölhisar Belediyesi önünde düzenlenen Başkan İbrahim Sertbaş’a,  Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyesi  Sultan Karagöz’e yönelik düzenlenen mazbata teslim törenine belediye personeli ve vatandaşlar ile birlikte mazbata teslim töreni
gerçekleştirildi.  
Düzenlenen tören hakkında Başkan Sertbaş; 
“Hayırlı Uğurlu Olsun Gölhisar.
Bu alkış senin Gölhisar, bu coşku senin, bu mutluluk senin. İlçemizi daha güzel bir geleceğe taşımak için, el ele, omuz omuza bir yolculuğa daha hep birlikte çıkıyoruz. Yine, Yeniden, başlıyoruz. İmzamızı attık, görevimizi yeniden teslim aldık. Hayır duamızı ettik. Meclis üyelerimizle, çalışma arkadaşlarımızla siz hemşerilerimize hizmet için gücümüz tam, enerjimiz yüksek” dedi. 
Belediye binası yanında yapılan tören, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi. Başkan İbrahim Sertbaş, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisine seçilen Sultan Karagöz ve beraberindeki heyet ile esnaf ve vatandaşlara teşekkür ziyaretlerinde bulunuyor. Oy ve versin vermesin Ak heyet ile birlikte esnaf ve vatandaşlara ziyaretlerinde ise teşekkür mesajlarının yanı sıra ilçemiz hakkında fikir alışverişleri de yapılıyor.
Yorumlar (0)