Başkan Serttaş seçim startını verdi

Başkan Serttaş seçim startını verdi

Siyaset Yayın: 17 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 17.02.2024 12:44:00
Editör - Faruk Dumlupınar
Okuma Süresi: 2 dk.
404 okunma
Google News
Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, seçim çalışmalarını belediye personelleri ve aileleriyle bir araya gelerek başlattı. Başkan Serttaş, çalışmalara katkılarından dolayı personellere teşekkür ederek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, seçim öncesi yol arkadaşlarıyla bir araya gelerek seçim çalışmalarını başlattı. Belediye personellerinin ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen buluşmada, bugüne kadar elde edilen başarıların birlikteki güç ve dayanışmanın bir sonucu olduğunu belirtti.
Başkan Serttaş, yaptığı açıklamada, belediye personellerinin özverili çalışmaları ve katkıları sayesinde birçok başarıya imza atıldığını ifade etti. Gelecek süreçte de birlikte birçok projeyi hayata geçireceklerini belirten Başkan Serttaş, hedeflerinin daha yaşanabilir bir Altınyayla için çalışmak olduğunu söyledi. Başkan Serttaş, son olarak, Allah'tan birlik ve beraberliklerini daim kılmasını dileyerek, yolun açık olması temennisinde bulundu. Bu samimi ve birleştirici sözlerle seçim çalışmalarının startını veren Başkan Serttaş ve ekibi, birlikte daha nice başarılara imza atmaya hazır olduklarını vurguladı.
Yorumlar (0)