Gölhisar 4. Kitap Günlerine Yoğun İlgi

Gölhisar 4. Kitap Günlerine Yoğun İlgi

Eğitim Yayın: 18 Ekim 2024 - Cuma - Güncelleme: 18.10.2024 16:06:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 3 dk.
117 okunma
Google News
İlçemiz Gölhisar’da geleneksel olarak her yıl düzenlenmekte olan kitap fuarına kitapseverler yoğun ilgi gösteriyor. Gölhisar Kaymakamlığı, Gölhisar Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Gölhisar Park Orman Millet Bahçesinde 15-16-17 Ekim tarihleri arasında vatandaşlarla buluşuyor. 15 Ekim Salı günü saat:14.30'da açılışı yapılan Kitap Günleri 17 Ekim Cuma gününe kadar açık kalacak. Kitap fuarında ülkemizin ünlü yazarları Gölhisar’da kitapseverler ile buluşacak.
Gölhisar 4. Kitap Günleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş; “Çocuklarımızın kitap aşkı bambaşka. 4. kez şehr-i Gölhisarımızı kitaplarla bezemek, şehrin her yaş gurubundan sakinlerini geçmişe, geleceğe, ufka, fikre, bilime kısacası yazarlarla birlikte yolculuğa çıkarmak. 
Her yıl üzerine katlayarak memleketin geleceğine su olmak, merhem olmak amacıyla kitap fuarları  düzenliyoruz. Sadece pandemide bir yıl yapamadık. Sonrası her yıl kitap fuarımızı düzenledik. Bir belediye başkanı olarak tüm öğrencilerimiz ile gurur duyuyorum. Tüm çocuklarımızın aydınlık geleceği için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum. Şahsım ve öğrencilerimiz adına kitap fuarının hazırlanmasında emeği geçen personellerimize katkı ve katılım sağlayan sizlere şükranlarımı arz ediyorum. Bu güzel günde bizlerle birlikte olan başta sayın kaymakamımıza değerli öğretmenlerimize  birbirinden kıymetli öğrencilerimize ve siz değerli tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Açılış törenine katılan protokol üyeleri daha sonra hep birlikte Gölhisar Kitap Fuarı’nın açılış kurdelesini kestiler. 3 gün açık kalacak fuar boyunca yayınevleri tarafından getirtilecek yazarlar imza günlerin de kitapseverlerle buluşacak. Gölhisar Park Orman Millet Bahçesinde düzenlenen fuar boyunca, kitapseverler binlerce kitabı da indirimli olarak satın alma imkanı bulabilecekler. Kitap Fuarını gezen öğretmen ve öğrencilerde Gölhisar’da böylesine büyük ve kapsamlı bir kitap fuarının açılmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, fuarın açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Salı günü akşam saat:19.30'da Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programda ise şair, yazar, kum sanatçısı Tarkan Köylü tarafından ilçemiz protokolüne ve vatandaşlarımıza kum sanatı gösterisi yaptı. Gölhisar  Kitap Fuarı açılış törenine ; Gölhisar Kaymakamı Emre Çifci, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Kavçakar, Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Erçelik, Belediye Meclis Üyeleri, çeşitli kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.
Yorumlar (0)