El emeği göz nuru ürünlere Hülya Koçyiğit hayran kaldı

El emeği göz nuru ürünlere Hülya Koçyiğit hayran kaldı

Kültür Yayın: 12 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 12.03.2024 12:19:00
Editör - Faruk Dumlupınar
Okuma Süresi: 2 dk.
238 okunma
Google News
Burdur'un el emeği göz nuru ürünleri Ankara'da düzenlenen Tarımda Kadın Emeği Zirvesi'nde büyük ilgi gördü. Duayen sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit de Burdur standını ziyaret ederek tıbbi ve aromatik bitkilerden üretilen ürünlere hayran kaldı.
  Ankara'da düzenlenen Tarımda Kadın Emeği Zirvesi'nde Burdur'un el emeği göz nuru ürünleri büyük ilgi gördü. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Burdur İl Koordinatörü Mesut Yıldıran, zirveye katılan duayen sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit'in de Burdur standını ziyaret ederek tıbbi ve aromatik bitkilerden üretilen ürünlere hayran kaldığını belirtti.
Yıldıran, "Tarımda Kadın Emeği Zirvesi'ne katılan duayen sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, Burdur standımızı ziyaret ederek tıbbi ve aromatik bitkilerinden üretilen ürünlerimizi inceledi. Ürünler hakkında bilgi aldı ve Burdur'un bu alandaki potansiyelini takdir etti. Kendisinin ilgisi ve alakası bizleri mutlu etti." dedi.
Zirveye katılan kadın girişimciler, Burdur standında ürünlerini tanıtarak potansiyel müşterilerle bir araya geldi. TKDK Burdur İl Koordinatörlüğü standı, zirve boyunca yoğun ilgi gördü.
Yorumlar (0)