Başakşehir'in de bu yıl tercihi MAKÜ oldu

Başakşehir'in de bu yıl tercihi MAKÜ oldu

Spor Yayın: 15 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 15.07.2023 11:16:00
Editör - Faruk Dumlupınar
Okuma Süresi: 2 dk.
319 okunma
Google News
Spor Toto Süper Lig takımlarından Başakşehir, yeni sezon  hazırlıklarına Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor Kamp Merkezinde başladı.
Geçtiğimiz yıl yine Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor Kamp Merkezinde kamp yapan, Teknik Direktör Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir kafilesini MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Öner karşıladı. Rektör Yardımcısı Öner Teknik Direktör Belözoğlu'na hoş geldiniz dileklerinde bulunarak kendilerine çiçek takdim etti.
Spor camiasının önde gelen takımlarını MAKÜ Spor Kamp Merkezinde ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getiren Rektör Yardımcısı Öner, “MAKÜ olarak sahip olduğumuz güçlü altyapı  ile sporun her alanına destek veriyoruz. Başakşehir'in burada ikinci kez kamp yapma tercihi bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Sporcularımızın tesislerimizden tekrar yararlanmak istemeleri  ve kamplarını tesisimizde yapmaları bizleri mutlu etmiştir. Tüm sporculara ve takımlara  başarılar  diliyoruz” dedi.
Başakşehir kafilesi 16 gün boyunca Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor Kamp Merkezinde  yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Süper Lig takımlarının sezon öncesi hazırlıklarını en iyi şekilde yapabilmeleri için tasarlanmış açık ve kapalı modern antrenman sahaları, fitness merkezleri, sporcu sağlığı ve performans merkezi, yüzme havuzları, beş yıldızı Lavanta Tepesi Oteli ve 15 bin kişi kapasiteli İstiklal Stadyumunu bünyesinde barındıran MAKÜ Spor Kamp Merkezi, Burdur'u sporun ve sporcunun  önemli  şehirlerinden biri haline getiriyor. Ayrıca bu tesisler farklı branşlardan pek çok öğrencinin de uygulamalı eğitim almasına  olanak sağlıyor.
Yorumlar (0)