Vali Öksüz; Değer Sağlayacak Projeleri Hayata Geçirmek istiyoruz"

Vali Öksüz; "İlimize Katma Değer Sağlayacak Projeleri Hayata Geçirmek İstiyoruz"

Dünya Yayın: 10 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 10.10.2023 11:25:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 3 dk.
245 okunma
Google News
Burdur Valisi Türker Öksüz, İl Genel Meclisi'nin 2023 yılı 5'nci dönem Ekim Ayı 3. birleşimine katılarak meclis üyelerine hitap etti. Vali Öksüz yaptığı konuşmada, İl Özel İdarelerinin Türk İdare  sisteminde çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Vali Öksüz, 2024 yılında gelir gider bütçemizi dikkate alarak daha düzenli, daha disiplinli bir çalışma programı uygulayacaklarını belirtti.
Doğru yatırımlarla köylerimizin ihtiyaçlarını gidermeye, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya devam edeceklerini ifade eden Vali Öksüz, yarınımızı bugünümüzden daha iyi kılmak, daha verimli hizmetler üretmek için hep birlikte gayret göstereceklerini söyleyerek, bugüne kadar ki yaptıkları hizmetleri ve emekleri dolayısıyla meclis üyelerine teşekkür etti.
Vali Öksüz konuşmasının devamında; "İl Özel İdareleri tarihsel süreçte yerel yönetim birimlerinin köklü kurumları olarak, başta köylerimizin alt yapıları olmak üzere, eğitimden sağlığa, kültürden gençlik spora kadar geniş bir yelpazede çok önemli hizmetler yaptıklarını biliyoruz. 
Siz meclis üyelerimizde bu önemli görevi, bu önemli sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Öncelikle üstlendiğiniz bu görevden dolayı hepinizi tebrik ediyorum. İlimize verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunmak istiyorum. İnanıyorum ki vatandaşlarımızın hayır duasını alıyorsunuz. Onlara önemli hizmetlerde bulunuyorsunuz. 
Bir yılın sonuna doğru geliyoruz. Sizlerin gayreti, çalışması ve aldığınız kararlar ile Özel İdaremiz bugüne kadar önemli hizmetler yaptı. Halende yapmaya devam ediyor.  
Bundan sonra inşallah çıtayı daha yükseğe çıkarmak istiyoruz. Yarınımızı bugünden daha iyi yapmak durumundayız. Daya iyi, verimli ve kaliteli hizmetler ve geniş yelpazede sunulacak hizmetleri vatandaşımız hak ediyor diye düşünüyorum.  
Yeni dönemde de Köylerimizin alt yapısına yönelik çalışmaları yine yapacağız, ama bunun yanında İlimizin kültürel yönünden değişimi için turizm yönünden tanıtımı için, turizme yönelik bazı alt yapı hizmetleri için, üst yapı hizmetleri için, tarım ve hayvancılık alanıyla ilgili hususlarda da İl Özel İdaremizin yapması gerekenlerin olduğunu düşünüyorum. 
İnşallah önemli projeler uygulama şansımız olur. Bu konularda çalışma yapmaları için Arkadaşlarımıza talimat verdim. Bunları İl Genel Meclisi olarak sizlerin görüşlerine onayına zaman zaman getireceğiz. İnşallah İlimize katma değer sağlayacak projeleri vatandaşımıza geri dönüş sağlayabilecek projeleri, bir yandan da tabi İlimizin hem tanıtımına, hem turizm yönünden potansiyelinin değerlendirilmesine katkı sunacak projeleri uygulama şansımız inşallah olur diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)