İl birincisi olan öğrencilere ödülleri verildi

İl birincisi olan öğrencilere ödülleri verildi

Eğitim Yayın: 12 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 12.01.2024 11:42:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
262 okunma
Google News
Ticaret Bakanlığı tarafından 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde “Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları” konulu resim ve karikatür yarışmalarına katılıp İl birincisi olan öğrencilere ödülleri verildi. 
  Bu kapsamda Türkiye genelinde resmi ve özel okullarda eğitim ve öğretim görmekte olan ortaokul 5. 6. 7. ve 8.'inci sınıf öğrencilerine yönelik “Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları” konulu resim yarışması ile lise 9.10.11. ve 12.'nci sınıf öğrencilerini kapsayan karikatür yarışmasında; seçici kurul değerlendirmeleriyle Karikatür Yarışmasında Yağmur Akkuş, Resim Yarışmasında Zöhre Uygur, Burdur İl Birincisi olmuştur.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ödül töreninde Vali Yardımcısı Sn. Yasin Özcan tarafından Karikatür Yarışması İl Birincisi Burdur Lisesi  öğrencisi Yağmur Akkuş’a ödülü ve katılım belgesi, Burdur Lisesini temsilen törene katılan  Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Said Coşar’a plaket, Resim Yarışması İl Birincisi Türkiye Odalar Borsalar Birliği Ortaokulu öğrencisi Zöhre Uygur’a ödülü ve katılım belgesi, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Ortaokulunu temsilen katılan Okul Müdürü Mustafa Yaramış’a plaket, Resim Yarışmasına katılım sağlayan Kemal Solmaz Ortaokulu öğrencisi Ömür Koğu’ya hediyesi ve katılım belgesi takdim edilmiştir.
Ödül takdimine Vali Yardımcısı Özcan'ın yanı sıra Ticaret İl Müdürü Aylin Sacide Cankar, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, öğretmenler ve öğrenciler katılmıştır.
Yorumlar (0)