Vali Öksüz’den Eğitim ve Sağlık Yatırımlarına Yakın Takip

Vali Öksüz’den Eğitim ve Sağlık Yatırımlarına Yakın Takip

Yayın: 17 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.04.2024 10:02:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
202 okunma
Google News
Burdur Valisi Türker Öksüz, İlimiz merkezinde bulunan İl Özel İdaresi yatırımlarını yerinde inceledi. İlimize yapılan yatırım ve hizmetleri yakından takip eden Vali Öksüz, ilk olarak kısa süre içerisinde hizmete açılacak olan Öğretmenevi Ek Hizmet Binasında incelemede bulunarak, tamamlanan ve devam eden çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.
Eğitim yatırımlarına yerinde incelemede bulunan Vali Öksüz, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi güçlendirme çalışmalarını, yapımı devam eden 16 derslikli Vali Dr. Süleyman Oğuz ilkokulu ile 4 derslikli Merkez Anaokulu inşaatı, 24 derslikli Kayışzade Hafız Osman  Ortaokulu inşaatı ve Rehberlik Araştırma Merkezi inşaatı çalışmalarını yerinde inceleyerek  yetkililerden  bilgi aldı.
Vali Öksüz, İlimizdeki sağlık yatırımı kapsamında da Bozkurt Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık İstasyonu inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Düzenlenen yatırım inceleme ziyaretlerine Vali Türker Öksüz’ün beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Uğur Üstün ve ilgili birim müdürleri yer aldı.
Yorumlar (0)