‘Gönül Bahçesi’ hizmete açıldı

‘Gönül Bahçesi’ hizmete açıldı

Yaşam Yayın: 10 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 10.09.2024 14:28:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 2 dk.
208 okunma
Google News
Gölhisar Belediyesi’nce ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik açılan ‘Gönül Bahçesi’ hizmete girdi. Gölhisar Belediyesi’nin sosyal belediyecilik adı altında düzenlediği çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Gölhisar’da ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Gönül Bahçesi açıldı. Gölhisar’da daha önceki yıllarda da Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş öncülüğünde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik düzenlenen, gönüller arası köprü kuran etkinlik, bu yıl yeniden hayata geçirildi.  Gönül Bahçesi’ne hayırseverler tarafından bağışlanacak olan yeni ya da ikinci el elbise, ayakkabı ya da oyuncak gibi ürünler, belediye ekiplerince ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. İkinci el ürünlerini bağışlayacak vatandaşların, Gönül Bahçesi’ne getireceği kıyafetlerin kullanılabilir halde, temiz ve ütülü bir şekilde teslim etmeleri rica edildi.
Gönül Bahçesi, açılışı ise geçtiğimiz Cuma günü saat 12.00 ‘de Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş öncülüğünde, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve birçok vatandaşın katılımı ile yapıldı. Gönül Bahçesi, Pazar Mahallesi Burdur Caddesi TEDAŞ üstü’nde bulunuyor.
Belediye tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için açılan Gönül Bahçesi’ne herkesi davet eden Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, “Sizlerden almış olduğumuz bu eşyaları, ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırarak, onları bir nebze olsun mutlu etmek istiyoruz.” dedi.
Yorumlar (0)