Yeni Devlet Hastanesinde Sona Doğru

Yeni Devlet Hastanesinde Sona Doğru

Sağlık Yayın: 28 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 28.07.2023 14:25:00
Editör - Faruk Dumlupınar
Okuma Süresi: 3 dk.
468 okunma
Google News
AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, “Yapımında sona gelinen Yeni Burdur Devlet  Hastanemizde, bu hafta itibari ile Sağlık Bakanlığı  teknik  personeli tarafından geçici kabul işlemlerine başlanmış olup süreç  İl Sağlık  Müdürlüğümüz ve Hastane  Başhekimliğimiz  tarafından yakından takip edilmektedir. Hastanemizin temizlik ve cihaz kurulum işlemleri de hızla devam etmektedir. Yeni Hastanemizde, servis odaları, poliklinikler ve tıbbi  hizmet  sunum  alanlarının  tüm  tefrişat kurulum işlemleri tamamlanmış olup tıbbi cihazlarla ilgili teknik düzenlemeler  ve faaliyete alma işlemlerinde de sona yaklaşılmıştır. Vatandaşlarımıza eksiksiz ve  kusursuz  bir hizmet sunma anlayışı  ile taşınma sürecinin her aşaması özenle planlanmaktadır. Sağlık Bakanlığı geçici kabul işlemleri sonrası yüklenici firma tarafından eksiklikler tamamlanarak Yeni Hastanemiz en kısa süre içerisinde tüm Burdurlu hemşehrilerimizin hizmetinde olacaktır.” dedi.
Burdur yeni Devlet Hastanesi yapımı devam ediyor. AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, yaptığı açıklama ile yeni hastane hakkında bilgi verdi.
AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı açıklamasında şunları söyledi;
“Yapımında sona gelinen Yeni Burdur Devlet Hastanemizde, bu hafta itibari ile Sağlık Bakanlığı teknik personeli tarafından geçici kabul işlemlerine başlanmış olup süreç İl Sağlık Müdürlüğümüz ve Hastane Başhekimliğimiz tarafından yakından takip edilmektedir.  Yeni Hastanemizde, servis odaları, poliklinikler ve tıbbi hizmet sunum alanlarının tüm tefrişat kurulum işlemleri tamamlanmış olup tıbbi cihazlarla ilgili teknik düzenlemeler ve faaliyete alma işlemlerinde de sona yaklaşılmıştır. Vatandaşlarımıza eksiksiz ve kusursuz bir hizmet sunma anlayışı ile taşınma sürecinin her aşaması özenle planlanmaktadır. Sağlık Bakanlığı geçici kabul işlemleri sonrası yüklenici firma tarafından eksiklikler tamamlanarak Yeni Hastanemiz en kısa süre içerisinde tüm Burdurlu hemşehrilerimizin hizmetinde olacaktır. İlimize yapılan bu büyük yatırımda emekleri büyük olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya önceki ve şimdiki dönem il başkanımız ve Milletvekillerimize, önceki dönem ve şimdiki valilerimize teşekkür ederiz.”
Yorumlar (0)