Gölhisar Meslek Yüksek Okulu’nda Mezuniyet sonrası atanma paneli düzenlendi

Gölhisar Meslek Yüksek Okulu’nda Mezuniyet sonrası atanma paneli düzenlendi

Eğitim Yayın: 01 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 01.12.2023 17:16:00
Editör - Onur Şengün
Okuma Süresi: 58 sn.
340 okunma
Google News
Gölhisar Meslek Yüksekokulu, Mülkiyeti Koruma ve Güvenlik Bölümü tarafından ‘Mezuniyet Sonrası Atanma Süreci’ konulu panel düzenlendi.
Panele konuşmacı olarak Gölhisar Meslek Yüksekokulu Sosyal Güvenlik programından mezun olan ve Sosyal Güvenlik Kurumu’na atanan öğrencilerden Safiye Yıldız, Ahmet Ali Hasyalçın ve Neriman Aksu, öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar.
Konuşmacı mezun öğrenciler KPSS’de çıkan sorular, sınava nasıl çalışılması ve hangi kaynaklardan yararlanılması gerektiği, atanma sürecindeki mutluluk ve heyecan, yüksekokulumuzda görülen eğitim-öğretimin sağladığı katkılar ve son olarak öğrencilerimize hedef belirleme konusunda önerilerde bulundular. 
Gölhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Murat Ertilav, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Yalçın Bağcı, Mülkiyeti Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Namıka Boyacıoğlu, panelde edinilen bilgilerden ve öğrencilere sağladıkları katkılardan dolayı mezun öğrencilere teşekkür ederek, teşekkür belgelerini takdim ettiler.
Yorumlar (0)